Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τον Michael Bolton στο Ηρώδειο

Written by on 25 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ο Αντώνης Ρέμος προσκαλεί στο Ηρώδειο τον Michael Bolton για να μοιραστεί μαζί του μοναδικές μουσικές στιγμές.

Ο Michael Bolton με τη βαθιά αισθαντική φωνή του, τις διαχρονικές του επιτυχίες και τα νέα τραγούδια του έρχεται στην Αθήνα για να συναντήσει τον Αντώνη Ρέμο στη σκιά της Ακρόπολης, αποδεικνύοντας ότι η μουσική δεν έχει σύνορα.

Μία μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 γεμάτη μοναδικές ερμηνείες.

Ο Michael Bolton είναι ένας πολυβραβευμένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός με δύο βραβεία Grammy, ο οποίος έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και συνεχίζει να περιοδεύει σε όλο τον κόσμο.

Διαφήμιση

Γιορτάζοντας περισσότερα από 50 χρόνια συνεισφοράς στη μουσική, ο Michael Bolton αποκαλύπτει τη διαχρονική του αξία με μία συλλογή ολοκαίνουργιων τραγουδιών στο νέο άλμπουμ του «Spark of Light», τα οποία θα μοιραστεί με το κοινό μαζί με διαχρονικές επιτυχίες του.

Ο Michael Bolton έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες σύμβολα, που έχουν εμπνεύσει τη δική του καριέρα, όπως οι Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Carreras, Renee Fleming, BB King, Bob Dylan και – ίσως η μεγαλύτερη επιρροή του – ο Ray Charles.

Ο Αντώνης Ρέμος, είναι ένας μοναδικός καλλιτέχνης. Ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του κατακτούν πάντα τις πρώτες θέσεις στα charts ενώ οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες.

Η φήμη του ξεπερνά τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας, αφού σε όλες τις περιοδείες του ανά τον κόσμο οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.

Από το 2012 και μέχρι σήμερα ο Αντώνης Ρέμος έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μεγάλους ξένους καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς. Ο Julio Iglesias, η Gloria Gaynor, ο Eros Ramazzoti, οι UB40, ο Dany Brilliant, οι Gipsy Kings είναι μερικά από τα ονόματα με τα οποία έχει συμπράξει στη σκηνή.

Αυτή τη φορά ο Αντώνης Ρέμος προσκαλεί τον Michael Bolton να μοιραστεί μαζί του επί σκηνής μοναδικές μουσικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες, σε ένα από τους πιο σημαντικούς και ιστορικούς χώρους παγκοσμίως.

Ο Αντώνης Ρέμος έχει επιλέξει ένα ρεπερτόριο από μεγάλα και διαχρονικά τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, που έχει ήδη συνεργαστεί στη μέχρι σήμερα καριέρα του και έχει προσθέσει στην προσωπική δισκογραφία του.

Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τον Michael Bolton
«Κάτω Από Την Ακρόπολη»

Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023
Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση εισιτηρίων

Ticket Services
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr

[ad_2]

Source link