Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Years & Years μοιράζονται το single «Sooner Or Later»

Written by on 16 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

Η τελευταία πρόγευση από το νέο άλμπουμ των Years & Years.

Οι Years & Years κυκλοφορούν το ολοκαίνουργιο single «Sooner Or Later».

Αυτή είναι η τελευταία πρόγευση από το νέο άλμπουμ των Years & Years με τίτλο «Night Call» που θα κυκλοφορήσει από την Polydor Records / Universal Music την επόμενη Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου.

Το «Sooner Or Later» μετατρέπει την οργή για τους άντρες που κοροϊδεύουν τους συντρόφους τους σε ηδονιστική pop μουσική.

Το τραγούδι χαρακτηρίζεται από το σήμα κατατεθέν των Years & Years, τη θλίψη για τις παλιές αγάπες, αλλά υπάρχει ένα νέο γνώρισμα, καθώς ο έλεγχος επιστρέφει στον Olly Alexander με στίχους όπως: «Θα είσαι ο θάνατος μου / Θα σε σπάσω».

Ο Olly Alexander των Years & Years έχει γράψει το «Sooner Or Later» μαζί με τον Clarence Coffee Jr. (Dua Lipa, 5 SOS) και τον Mark Ralph (Clean Bandit, Rudimental, Jax Jones), ο οποίος έχει φροντίσει επίσης την παραγωγή.

Το «Sooner Or Later» έπεται του «Sweet Talker» και του «Crave», το οποίο άνοιξε τον κύκλο του «Night Call» συνοδευόμενο από ένα μουσικό βίντεο στο οποίο ο Olly Alexander εμφανίζεται μαζί τους συμπρωταγωνιστές του στη βραβευμένη δραματική σειρά «It’s A Sin», τους Omari Douglas, Nathaniel Hall και David Carlisle, καθώς και τον με τον Munroe Bergdorf.

Από το εμβληματικό του εξώφυλλο μέχρι τον ανανεωμένο – γεμάτο ευφορία – ήχο του, το «Night Call» είναι ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για τους Years & Years.

Το «Night Call» έχει αντλήσει έμπνευση τόσο από πρωτοποριακές προσωπικότητες όπως ο Sylvester όσο και από τη γαλλική house και στο επίκεντρό του βρίσκεται η γοργόνα ως μούσα: μια όμορφη μορφή που παρασύρει τους άντρες στο θάνατο, σε ένα άλμπουμ που εν μέρει μιλάει για όσους αναζητούν την αγάπη (ή έναν εραστή / μία ερωμένη) αλλά τελικά βρίσκουν τη δύναμη στον εαυτό τους.

[ad_2]

Source link