Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Years & Years κυκλοφορούν το νέο single «Starstruck»

Written by on 8 Απριλίου 2021

[ad_1]

Μία νέα σελίδα ανοίγουν οι Years & Years.

Το νέο single των Years & Years με τίτλο «Starstruck» μόλις κυκλοφόρησε από την Polydor Records / Universal Music.

Το «Starstruck» είναι το πρώτο νέο τραγούδι των Years & Years μετά το δεύτερο άλμπουμ τους «Palo Santo» (2018) και σηματοδοτεί επίσης την πρώτη κυκλοφορία τους μετά τον πρόσφατο μετασχηματισμό τους από τρίο σε solo project του Olly Alexander.

Η ακτινοβολία του Olly Alexander φτάνει σε νέα ύψη στο «Starstruck», ένα ακαταμάχητο τραγούδι για την ανθρώπινη σύνδεση και το σύμπαν που αποτελεί κλασικό δείγμα των Years & Years.

Ο Olly Alexander σχολιάζει για το «Starstruck»: «Το τραγούδι δημιουργήθηκε μια νύχτα σε ένα στούντιο στην ύπαιθρο έξω από το Λονδίνο. Δεν μπορούσα να θυμηθώ την τελευταία φορά που είδα τόσα πολλά αστέρια, συνηθίζεις να μην τα βλέπεις όταν ζεις στην πόλη. Εφόσον όλοι έπρεπε να σταματήσουμε, το μόνο που ήθελα να κάνω είναι να βγω έξω και να χορέψω. Οπότε έβγαλα όλη αυτή τη συσσωρευμένη ενέργεια στη μουσική».

«Το “Starstruck” αναφέρεται στη βιασύνη που νιώθεις όταν είσαι με κάποιον που σου αρέσει», συνεχίζει και εξηγεί ότι το τραγούδι προτρέπει τον ακροατή να μη χάνει το προαίσθημα ότι κάτι καλό θα συμβεί.

«Όπως και οι περισσότεροι από εμάς, πέρασα την προηγούμενη χρονιά στο σπίτι και ήθελα να δημιουργήσω κάτι εξαιρετικά θετικό και διασκεδαστικό για τον κόσμο (και τον εαυτό μου) για να χορέψουμε . Ό,τι κάνουμε ή οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε στη ζωή, νομίζω ότι αξίζουμε όλοι τρία λεπτά διαστρικής έκστασης», τονίζει.

Παράλληλα ο Olly Alexander πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «It’s A Sin» του βρετανικού Channel 4, η οποία έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην πλατφόρμα «All 4» μετά την πρεμιέρα της τον προηγούμενο Ιανουάριο, έχοντας προβληθεί πάνω από 18 εκατομμύρια φορές μέχρι σήμερα, ενώ έχει τύχει απίστευτα θερμής υποδοχής από το κοινό και τους κριτικούς.

Οι Years & Years ετοιμάζουν αυτή την περίοδο περισσότερή μουσική και συνεχίζουν να καινοτομούν αμφισβητώντας τις έννοιες της ταυτότητας και της σεξουαλικότητας με έναν τρόπο που είναι πρωτόγνωρος για την pop μουσική και έχει σίγουρα το αποτύπωμα του Olly Alexander.

Το music video του «Starstruck» θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 12 Απριλίου.

[ad_2]

Source link