Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι twenty one pilots παρουσιάζουν το αισιόδοξο single «Saturday»

Written by on 19 Μαΐου 2021

[ad_1]

«Το Σάββατο ξεφαντώνουμε», τραγουδούν οι twenty one pilots στο τελευταίο δείγμα από το νέο άλμπουμ τους.

Οι twenty one pilots ανυπομονούν για το «Σάββατο».

Το βραβευμένο με Grammy δίδυμο προσθέτει άλλο ένα κομμάτι στο παζλ του νέου άλμπουμ του, έχοντας μπει πλέον στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του.

Το «Saturday» είναι το τρίτο κατά σειρά τραγούδι που έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ «Scaled And Icy» των twenty one pilots, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει από τις Fueled By Ramen / Warner Music την Παρασκευή 21 Μαΐου.

Προηγήθηκαν άλλα δύο singles, το «Choker» και το «Shy Away», το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα στην πρώτη θέση των εναλλακτικών ραδιοφώνων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το «Shy Away» ανέβηκε στην κορυφή μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες από την κυκλοφορία του, καθιστώντας τους twenty one pilots μέλη μιας εκλεκτής ομάδας συγκροτημάτων με πολυάριθμα τραγούδια που έχουν ανέβει στο No. 1 του συγκεκριμένου chart μέσα σε τρεις ή λιγότερες εβδομάδες, στην οποία ανήκουν επίσης οι U2, R.E.M., The Cure, Linkin Park, Red Hot Chili Peppers, και Foo Fighters.

Το «Saturday» υπογράφει εξ ολοκλήρου ο Joseph Tyler των twenty one pilots.

Όσον αφορά την παραγωγή του τραγουδιού, ο Joseph Tyler η μόνη για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον Greg Kurstin, γνωστός για τις συνεργασίες του με αστέρες όπως οι Adele, Sia, P!nk και Beck.

Το άγγιγμα του Greg Kurstin προσθέτει μία περισσότερο pop και upbeat αίσθηση στο «Saturday» σε σχέση με το συνηθισμένο ήχο των twenty one pilots.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link