Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Tomorrow X Together μπαίνουν στο πνεύμα των εορτών με το «Sweet Dreams»

Written by on 26 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Οι Tomorrow X Together αναλογίζονται το τελευταίο έτος και απολαμβάνουν όλες τις ζεστές στιγμές που έχει να προσφέρει αυτή η εποχή του χρόνου.

Οι Tomorrow X Together (TXT) μπήκαν στο πνεύμα των εορτών και εξέπληξαν τους θαυμαστές του παρουσιάζοντας το πρώτο τους χριστουγεννιάτικο τραγούδι, με τίτλο «Sweet Dreams».

Το τραγούδι διαθέτει μια vintage ενορχήστρωση με πιάνο, διατηρώντας παράλληλα ίχνη από το R&B ύφος του K-pop συγκροτήματος.

Οι Soobin, Yeonjun, Beomgyu, Taehyun και Huening Kai τραγουδούν εναλλάξ στο «Sweet Dreams», στο οποίο αναλογίζονται το τελευταίο έτος, ενώ απολαμβάνουν όλες τις ζεστές στιγμές που έχει να προσφέρει αυτή η εποχή του χρόνου: λαμπερά λαμπιόνια, χιόνι και η συντροφιά με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Στη δημιουργία του «Sweet Dreams» συνέβαλαν και τα πέντε μέλη των Tomorrow X Together.

Ο Yeonjun βοήθησε στη σύνθεση της μελωδίας, ο Soobin και ο Taehyun έγραψαν τους στίχους, ενώ ο Huening Kai συμμετείχε τόσο στη δημιουργία των στίχων όσο και στη μελωδία του τραγουδιού.

Οι Tomorrow X Together προετοίμασαν το έδαφος για την κυκλοφορία του «Sweet Dreams» μέσω του Twitter, δημοσιεύοντας το εξώφυλλο του γιορτινού single. Στο εξώφυλλο εμφανίζονται όλα τα μέλη του συγκροτήματος με μπεζ πουλόβερ να βγάζουν selfies, με κάθε φωτογραφία τυπωμένη πάνω σε ένα γραμματόσημο.

Το εξώφυλλο εύχεται επίσης στους θαυμαστές του συγκροτήματος, γνωστούς ως «MOA» – ακρωνύμιο του «Moments of Alwaysness», καλές γιορτές.

Οι Tomorrow X Together εμφανίστηκαν πρόσφατα στο ετήσιο chart του Billboard 200 με το άλμπουμ «The Chaos Chapter: FREEZE», το οποίο κατέλαβε τη θέση #197, αν και έφτασε στο Νο. 5 του εβδομαδιαίου chart τον Ιούνιο. Το «The Chaos Chapter: FREEZE» παρέμεινε συνολικά για 13 εβδομάδες στο Billboard 200.

[ad_2]

Source link