Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Tokio Hotel επιστρέφουν με το νέο single «Bad Love»

Written by on 4 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Το νέο τραγούδι των Tokio Hotel εξερευνά την πολύπλοκη φύση ενός ανεκπλήρωτου έρωτα.

Οι Tokio Hotel εμφανίζονται ξανά στο μουσικό προσκήνιο με το νέο τραγούδι «Bad Love».

Φαίνεται ότι ο Δεκέμβριος του 2021 ήταν ο καλύτερος μήνας για τους Tokio Hotel καθώς τους απονεμήθηκαν χρυσοί δίσκοι σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία για το «White Lies», το single τους με τους VIZE, το οποίο ξεπέρασε τις 200.000 πωλήσεις. Στην Αυστρία, μάλιστα, «White Lies», κατάφερε να γίνει και πλατινένιο.

Οι Tokio Hotel κυκλοφορούν τώρα το νέο single «Bad Love», ένα τραγούδι για τα συναισθήματα που νιώθουμε τη λάθος στιγμή και τα έντονα συναισθήματα που φέρνει ένας ανεκπλήρωτος έρωτας.

«Βρισκόμασταν σε έναν στούντιο στο Βερολίνο και το μόνο που είχαμε έτοιμο ήταν η μουσική της κιθάρας και κάποιες μελωδίες, αλλά χωρίς στίχους ή κάποια ιδέα», λέει ο Bill Kaulitz.

«Υπήρχαν φορές που κάποιοι άνθρωποι είχαν εμμονές και με παρενοχλούσαν με έναν άρρωστο έρωτα που τους έκανε να χάσουν το μυαλό τους και να τρελαθούν. Συνέχεια ένιωθα ενοχές που το προκαλούσα αυτό το συναίσθημα ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν δικό μου λάθος. Διάβαζα όλα αυτά τα τρελά μηνύματα, πήγα στο στούντιο και έτσι γράφτηκε αυτό το νέο τραγούδι», συνεχίζει.

Στους στίχους του «Bad Love» ο Bill Kaulitz δεν μπαίνει μπαίνει στη θέση του μανιακού, αλλά τραγουδά για τα ψυχωτικά συναισθήματα και το χάος που προκαλούν, επειδή όλοι πρέπει να ξέρουμε λίγο – πολύ τι συμβαίνει.

«Είμαι πάλι στην αρχή / Είμαι τελείως άτυχος / Γιατί το μόνο που έχω είναι ένας ακόμα κακός έρωτας / Διαλύομαι / Με κρατάει όρθιο / Γιατί το μόνο που έχω είναι ένας ακόμα κακός έρωτας», τραγουδάει ο Bill Kaulitz όχι μόνο για τη μανιακή θαυμάστρια, αλλά και για τη δική του ερωτική ζωή.

«Όταν όλη σου η ζωή περιτριγυρίζεται από κάποιον και σε κατατρώει από μέσα σου, στην πραγματικότητα δεν σε γνωρίζει καθόλου. Αυτός ο μανιακός δεν πρόκειται να το βάλει κάτω ακόμη και αν του λένε πολλοί πόσο τρελό είναι όλο αυτό. Απλά καταπιάνονται στην ίδια κατάσταση και αντλούν ενέργεια από κάθε τραγούδι, κάθε λέξη που θα πω, χωρίς εγώ να τους γνωρίζω καθόλου», εξηγεί στη συνέχεια.

«Σκέφτηκα ότι τους καταλαβαίνω εν μέρει, καθώς υπάρχει αυτό το κακό συναίσθημα που το μπερδεύεις με την αγάπη και κυνηγάς κάτι που δεν μπορείς να έχεις και έτσι συνεχίζεις να μπλέκεις συνεχώς σε παρόμοιες καταστάσεις με διαφορετικούς ανθρώπους και το αποτέλεσμα είναι να εθίζεσαι στο πόνο», πρόσθεσε.

Την παραγωγή του «Bad Love» υπογράφουν οι VIZE. Αυτή είναι η τρίτη συνεργασία τους με τους Tokio Hotel μετά τις χρυσές επιτυχίες «White Lies» και «Behind Blue Eyes».

«Ο ήχος μας παραπέμπει στο κλασικό ήχο των Tokio Hotel. Μία δυνατή παραγωγή με αγριεμένες ερμηνείες και ένα μουσικό χαλί από κιθάρες και μία ιδιαίτερη έκπληξη. Βασικά υπάρχει ένα sample από παλιό τραγούδι των Tokio Hotel μέσα στο τραγούδι. Για να δούμε αν θα το αναγνωρίσουν οι θαυμαστές», αποκάλυψε ο Tom Kaulitz.

«Επίσης προσθέσαμε και ντραμς, το οποίο θα έχει πολύ πλάκα να το κάνουμε και ζωντανά στην επερχόμενη περιοδεία μας που ξεκινά τον Απρίλιο στην Ευρώπη», συμπλήρωσε.

Τον Απρίλιο οι Tokio Hotel θα ξεκινήσουν τη νέα περιοδεία τους «Beyond The World» που περιλαμβάνει 16 στάσεις σε όλη την Ευρώπη.



[ad_2]

Source link