Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι The Killers κυκλοφορούν το νέο single «boy» – Hit Channel

Written by on 6 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Οι The Killers επιστρέφουν στον δυναμικό ήχο τους.

Οι The Killers παρουσιάζουν το πρώτο τους νέο τραγούδι μετά την κυκλοφορία του επιτυχημένου έβδομου άλμπουμ τους, «Pressure Machine», το 2021.

Στο νέο τραγούδι τους με τίτλο «boy», το οποίο υπογράφει ο frontman Brandon Flowers, οι The Killers στρέφονται ξανά στον γνώριμο δυναμικό ήχο τους που ξεσηκώνει τα πλήθη στις συναυλίες του.

Οι The Killers παρουσίασαν για πρώτη φορά το «boy» στην εμφάνισή τους στο Mad Cool Festival της Μαδρίτης τον περασμένο μήνα.

Το τραγούδι γράφτηκε πριν από το «Pressure Machine» και, όπως λέει ο Brandon Flowers, τα θέματα που εξερευνώνται στους στίχους του στην πραγματικότητα τον οδήγησαν στη δημιουργία και στην ηχογράφηση εκείνου του άλμπουμ.

Ο Brandon Flowers δηλώνει: «Αυτό ήταν το πρώτο τραγούδι που γράφτηκε αφού αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε την περιοδεία “Imploding The Mirage” λόγω της πανδημίας. Είχα επιστρέψει πρόσφατα στη Γιούτα και άρχισα να κάνω ταξίδια στο Nephi, όπου μεγάλωσα».

«Διαπίστωσα ότι το μέρος από το οποίο ήθελα τόσο απεγνωσμένα να ξεφύγω στα 16 μου ήταν τώρα ένα μέρος στο οποίο δεν μπορούσα να σταματήσω να επιστρέφω. Έχω έναν γιο που πλησιάζει στην ηλικία που ήμουν εγώ εκείνη την περίοδο της ζωής μου», συνεχίζει.

«Με το “boy”, θέλω να απευθυνθώ και να πω στον εαυτό μου – και στους γιους μου – να μην σκέφτονται υπερβολικά. Και να αναζητούν την κατεύθυνση που θέλουν να ακολουθήσουν στη ζωή τους. Για εμένα τώρα, είναι η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τα τραγούδια μου και η σκηνή», εξηγεί ο τραγουδιστής του συγκροτήματος.

Την παραγωγή του «boy» ανέλαβαν οι The Killers, ο Stuart Price και ο Shawn Everett.

Το «boy» λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της περιοδείας των The Killers στη Βόρεια Αμερική, της μεγαλύτερης περιοδείας της καριέρας τους μέχρι σήμερα, από το Βανκούβερ του Καναδά στις 19 Αυγούστου.

[ad_2]

Source link