Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Sofi Tukker μοιράζονται το πληθωρικό νέο single «Kakee»

Written by on 2 Απριλίου 2022

[ad_1]

Μία ωδή στους λωτούς από τους Sofi Tukker.

Οι Sofi Tukker κυκλοφορούν το πληθωρικό νέο single «Kakee», που στα πορτογαλικά που σημαίνει «λωτός».

Με αυτό το παιχνιδιάρικο τραγούδι ανοίγει το δεύτερο άλμπουμ τους, «Wet Tennis», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου από την Ultra Music και τη Sony Music. Με διάρκεια σχεδόν δύο λεπτών, το «Kakee» είναι ένα τραγούδι-πύραυλος που εκτοξεύεται στο ρεφρέν με τη μουσική που έγραψαν οι Sofi Tukker. Όλα όσα έκαναν το κοινό να τους αγαπήσει είναι αισθητά σε αυτό το κομμάτι.

Οι Sofi Tukker περιγράφουν: «Το “Kakee”, που σημαίνει “λωτός” στα πορτογαλικά καθώς και σε άλλες γλώσσες, είναι ένα τραγούδι, κυριολεκτικά, για τους λωτούς. Η Sophie αναφέρεται συνέχεια στην εμμονή της με τους λωτούς και έτσι έγραψε μαζί με τον Chacal (έναν Βραζιλιάνο ποιητή με τον οποίο έχουμε δημιουργήσει τραγούδια στο παρελθόν) ένα ποίημα γι’ αυτούς».

«Οι στίχοι λένε: “Δεν πηγαίνω με αυτοκίνητο ή με τα πόδια. Πηγαίνω με τον λωτό. Δεν είμαι η Sophie, είμαι ο λωτός. Ο χυμός του λωτού είναι στη μύτη μου και στο στήθος μου, τόσο σέξι”, Ξεκίνησε ως ένα techno κομμάτι και μετά με την κιθάρα άλλαξε εντελώς. Δεν κατατάσσεται σε κανένα είδος μουσικής. Ξέρουμε απλώς ότι το αγαπάμε», προσθέτουν

Το music video για το «Kakee» γυρίστηκε στη Χαβάη και αντικατοπτρίζει δύο αντίθετες έννοιες που ταιριάζουν στους στίχους. Ο Λωτός στροβιλίζεται και στάζει παντού, με αποκορύφωμα την Sophie να βρίσκεται εκστασιασμένη σε μια πεδιάδα. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Aerin Moreno με τη δημιουργική διεύθυνση της Amber Park και το styling έγινε από τον Johnny Wujek, η οποία ήταν η ομάδα που δημιούργησε το βίντεο για το «Original Sin».

«Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μας βίντεο. Η εμπειρία του να βρεθούμε στο Kualoa Park στη Χαβάη ήταν απλά… εντυπωσιακή. Η παρουσία σου σε ένα περιβάλλον όπως αυτό σου δίνει έμπνευση και σου δίνει την αίσθηση μιας όμορφης “ασημαντότητας” (φυσικά η Sophie εφηύρε τη λέξη)», λένε οι Sofi Tukker.

Sofi Tukker

Ενώ για τα γυρίσματα του βίντεο προσθέτουν: «Στην πρώτη λήψη, ο Tuck άρχισε να χειροκροτεί και αυτό έγινε το θέμα του βίντεο. Τρέξαμε σε πεδιάδες, στύψαμε λωτούς. και στύψαμε μπάλες του τένις γεμάτες με χυμό λωτού. Όλα κορυφώνονται όταν η Sophie, βρίσκεται στην κορυφή ενός βουνού – κυριολεκτικά αρχίζει να παίζει κιθάρα στην κορυφή ενός βουνού, με έναν λωτό ανάμεσα στα πόδια της. Κάτι εντελώς αλλόκοτο σε σχέση με τους στίχους του τραγουδιού».

Ο Sofi Tukker κυκλοφόρησαν πρόσφατα ένα remix του «Original Sin» από τον Felix Jaehn. Ο Felix προσθέτει τροπικά στοιχεία στο τραγούδι, χτίζοντας έναν νέο ρυθμό κάτω από τα φωνητικά της Sofi Tukker, και δημιουργεί μια καθαρτική εκδοχή του πρωτότυπου τραγουδιού, μια αξιομνημόνευτη ωδή στην αγάπη προς τον εαυτό σου. Παράλληλα, το γκρουπ μοιράστηκε και ένα άλλο remix για το «Original Sin» από το νεοϋορκέζικο disco house δίδυμο Crush Club.

Οι Sofi Tukker μοιράστηκαν επίσης το βίντεο για το «Original Sin», το οποίο διέπνεε ένας παιχνιδιάρικος ερωτισμός και παράλληλα μας σύστησε τον κόσμο του «Wet Tennis» σε μια τροπική τοποθεσία γεμάτη πράσινο και ηλιοφάνεια στο Oahu της Χαβάης.

Οι Sofi Tukker αποκάλυψαν το εξώφυλλο και το tracklist του «Wet Tennis» στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του δεύτερου single του άλμπουμ, του «Forgive Me», το οποίο διαθέτει ένα επικό βίντεο με υπέροχες εικόνες, styling και χορογραφία.

Το «Forgive Me» είναι ένα από αυτά τα τραγούδια του «Wet Tennis» που αναφέρονται στο ψυχικό σθένος, την αντοχή, την αυτοαποδοχή και τη χαρά. Το «Forgive Me» είναι μια συνεργασία με τον Τούρκο διάσημο παραγωγό Mahmut Orhan, του οποίου οι συνθέσεις αντλούν έμπνευση από την παραδοσιακή τουρκική μουσική. Το music video του single γυρίστηκε στην παραλία Evcik και στην παραλία Kilyos στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά τη headline εμφάνισή τους στο φεστιβάλ «CRSSD» και τη συναυλία τους στο «Belly Up Aspen», η οποία συγκέντρωσε 19.560 δολάρια για τον Ερυθρό Σταυρό Ουκρανίας, το συγκρότημα ανακοίνωσε επιπλέον συναυλίες για την παγκόσμια περιοδεία του «Wet Tennis». Οι Sofi Tukker θα περιοδεύσουν στην Ευρώπη και την Αυστραλία, καθώς και στη Βόρεια Αμερική. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, έχουν προσθέσει επιπλέον ημερομηνίες στις sold out τοποθεσίες στις οποίες θα βρεθούν.

[ad_2]

Source link