Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι SEVENTEEN κυκλοφορούν το πρώτο τους αγγλόφωνο single «Darl+ing»

Written by on 18 Απριλίου 2022

[ad_1]

Οι SEVENTEEN ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο.

Οι πρωτοπόροι της K-pop SEVENTEEN κυκλοφόρησαν το πρώτο τους αγγλόφωνο single.

Το single με τον τίτλο «Darl+ing», το οποίο έρχεται πριν από το ολοκληρωμένο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, ανοίγει ένα νέο και γεμάτο συναισθήματα κεφάλαιο στην ιστορία του συγκροτήματος.

Το «Darl+ing», το οποίο βασίζεται σε ένα γλυκό αλλά εθιστικό ρεφρέν και μια συναρπαστική σειρά από συνθεσάιζερ, είναι μια εύγλωττη έκφραση του θαυμασμού του 13μελούς συγκροτήματος των SEVENTEEN για την ιδέα της «συντροφικότητας».

Όπως και σε πολλές από τις προηγούμενες επιτυχίες τους, το «Darl+ing» είναι επίσης ένα τραγούδι σε δική τους παραγωγή. Στην παραγωγή του single συμμετείχε ο ηγέτης της ερμηνευτικής ομάδας του συγκροτήματος, ο WOOZI, στον οποίο αποδίδεται η δημιουργία τόσο των στίχων όσο και της μουσικής.

Το μουσικό βίντεο που συνοδεύει το «Darl+ing» είναι η κινηματογραφική απεικόνιση ενός νέου κεφαλαίου στο ταξίδι των SEVENTEEN, γεμάτη με αιθέρια αισθητική και νύξεις για τις ιστορίες που θα ακολουθήσουν.

Στο βίντεο βλέπουμε τα δεκατρία μέλη των SEVENTEEN να αφήνουν πίσω τους έναν ειδυλλιακό κόσμο που ξεχειλίζει από φως και να επιχειρούν να εισέλθουν στο σκοτάδι, κεντρίζοντας την περιέργεια σχετικά με το επερχόμενο ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Οι SEVENTEEN παρουσίασαν για πρώτη φορά το «Darl+ing» στην εκπομπή «Fresh Out Live» του MTV σε μία εμφάνιση που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του single, εγκαινιάστηκε και το συνεργατικό project των SEVENTEEN με την Apple.

Οι αστέρες της K-pop και η Apple ξεκίνησαν στην Κορέα το πρώτο K-pop session «Today at Apple Remix».

Κατά τη διάρκεια των 60λεπτων συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν αρχικά στα καταστήματα Apple στη Νότια Κορέα και στη συνέχεια σε όλη την Ασία, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν περισσότερα για τη διαδικασία δημιουργίας του συγκροτήματος και να λάβουν οδηγίες για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό remix του «Darl+ing» χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GarageBand και τις συσκευές της Apple.

[ad_2]

Source link