Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Scorpions παρουσιάζουν το νέο τραγούδι «Seventh Sun»

Written by on 12 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Το νέο άλμπουμ των Scorpions θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου.

Οι Scorpions κυκλοφορούν ακόμα ένα τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ τους με τίτλο «Rock Believer».

Το «Seventh Sun» είναι το lead single από το εξαιρετικό άλμπουμ «Rock Believer» των Scoprions, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 25 Φεβρουαρίου.

Στη γλώσσα των μουσικών, ο όρος «flageolet» αναφέρεται σε μια έξυπνη τεχνική για την ταλάντωση μίας χορδής σε ένα έγχορδο όργανο με τρόπο που να μην παράγεται ο θεμελιώδης ήχος μίας νότας και να αναδεικνύονται άλλοι αρμονικοί, μέσω του αγγίγματος της χορδής.

Από την πρώτη κιόλας νότα του «Seventh Sun», ο Rudolf Schenker και οι Flying V του καταφέρνουν να μας παρασύρουν σε αυτό το δυνατό τραγούδι με έναν σχεδόν μυστικιστικό τρόπο, ακολουθώντας την παράδοση κλασικών τραγουδιών των Scorpions όπως το «Animal Magnetism» και το «China White».

Για άλλη μια φορά, καλλιτεχνικά στοιχεία αυτού του είδους αναδεικνύουν την πρόθεση των Scorpions να επιβεβαιώσουν το μοναδικό DNA τους με το νέο άλμπουμ τους «Rock Believer».

Οι Scorpions αναδεικνύουν την αυθεντικότητα και τη δύναμη των τραγουδιών του «Rock Believer» με εξαιρετικούς στίχους.

Πριν από τρεις μήνες, οι Scorpions κυκλοφόρησαν το επίσημο μουσικό βίντεο για το πρώτο single του «Rock Believer», το «Peacemaker» σε μουσική του κιθαρίστα Rudolf Schenker και του μπασίστα Pawel Maciwoda και σε στίχους του τραγουδιστή Klaus Meine, ενώ πρόσφατα αποκάλυψαν το ομότιτλο τραγούδι του νέου άλμπουμ τους.

Το «Rock Believer», το δόγμα του νέου τους άλμπουμ, θα είναι και ο τίτλος της επερχόμενης περιοδείας τους. Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2022 το συγκρότημα θα πραγματοποιήσει μία σειρά εμφανίσεων στο «Planet Hollywood Resorts & Casino» στο Λας Βέγκας, ενώ θα ακολουθήσει μια παγκόσμια περιοδεία που θα ξεκινήσει με μια σειρά συναυλιών στη Γερμανία τον Ιούνιο του 2022.

Το άλμπουμ «Rock Believer» ηχογραφήθηκε κυρίως στα Peppermint Park Studios στο Ανόβερο της Γερμανίας και η μίξη του έγινε στα θρυλικά Hansa Studios στο Βερολίνο της Γερμανίας από τον ηχολήπτη Michael Ilbert.

[ad_2]

Source link