Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Paramore και η Billie Eilish τραγούδησαν μαζί στη σκηνή

Written by on 21 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Billie Eilish ανταπέδωσε τη χάρη στους Paramore για τη συμμετοχή της Hayley Williams στην εμφάνισή της στο Coachella το 2022.

Οι Paramore υποδέχθηκαν στη σκηνή την Billie Eilish στη συναυλία τους στο Kia Forum στο Inglewood της Καλιφόρνιας το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια του encore, η Billie Eilish ένωσε τις δυνάμεις της με τους Paramore για να τραγουδήσουν το τραγούδι «All I Wanted» από το άλμπουμ «Brand New Eyes» του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε το 2009, προς μεγάλη χαρά του ενθουσιασμένου κοινού,

Η Billie Eilish είχε υποδεχθεί ως guest τη Hayley Williams στην εμφάνισή της στο Coachella 2022, με την τραγουδίστρια των Paramore να ερμηνεύει μία ακουστική εκτέλεση του «Misery Business».

Διαφήμιση

Η Hayley Williams έκανε επίσης φωνητικά στην Billie Eilish κατά τη διάρκεια του «Happier Than Ever», στην πρώτη εμφάνισή της στο Coachella.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2020, η Hayley Williams είχε μιλήσει για το βαθύ σεβασμό της προς την Billie Eilish.

«Είχαμε ένα προβάδισμα στην κουλτούρα που είναι τώρα το διαδίκτυο και στους γρήγορους ρυθμούς ζωής που ζουν οι καλλιτέχνες και οι άνθρωποι», είπε.

«Αν ήμουν η Billie Eilish σήμερα – και ομολογουμένως, βρίσκεται σε έναν πύραυλο που πηγαίνει πολύ ψηλότερα από ό,τι είχα ονειρευτεί για τους Paramore – αν ήμουν, θα ήμουν τρελή και θα αγωνιζόμουν», πρόσθεσε.

Hayley Williams - Paramore

«Είμαι τόσο χαρούμενη που υπάρχει κάποια σαν κι αυτήν που έχει μία υπέροχη, πολύ φοβερή οικογένεια γύρω της», σημείωσε.

Η Hayley Williams έχει υπάρξει κατά κάποιο τρόπο μέντορας της Billie Eilish, η οποία είναι μόλις 21 ετών.

«Το πρώτο πράγμα που ένιωσα ή είδα από εκείνη ήταν το “When The Party’s Over”, το βίντεο. Και στη συνέχεια παρακολούθησα μία συνέντευξή της και ένιωσα ότι υπήρχε κάτι μέσα μου που παρακολουθούσε εμάς όταν ήμασταν έφηβοι να δίνουμε συνεντεύξεις και να περιηγούμαστε σε αυτόν τον κόσμο», δήλωσε σε συνέντευξή της στο SiriusXM τον Δεκέμβριο.

Οι Paramore πλησιάζουν στο τέλος του δεύτερου βορειαμερικανικού σκέλους της περιοδείας τους για την προώθηση του τελευταίου άλμπουμ τους, «This Is Why».

Η Hayley Williams, ο Taylor York και ο Zac Farro θα επιστρέψουν για μία ακόμα συναυλία στο Kia Forum το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουλίου, πριν την ολοκλήρωση της περιοδεία τους στη Μινεάπολη στις 2 Αυγούστου.

Την επόμενη χρονιά, οι Paramore θα συνοδεύσουν την Taylor Swift στο ευρωπαϊκό σκέλος της τεράστιας περιοδείας της «The Eras Tour».



[ad_2]

Source link