Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Onirama για πρώτη φορά στο City Garden Festival

Written by on 21 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Οι Onirama έρχονται γεμάτοι δυναμισμό, κέφι και ενέργεια για να ξεσηκώσουν το City Garden Festival με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Οι Onirama, το δυναμικό συγκρότημα με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες, έρχονται για πρώτη φορά στο City Garden Festival την Πέμπτη 22 Ιουνίου.

Μία μαγική συνάντηση για να μοιραστούμε όλοι μαζί, μία δυνατή βραδιά γεμάτη χορό και αγαπημένα τραγούδια.

Στο πλαίσιο της μεγάλης τους καλοκαιρινής περιοδείας «The Never Ending Tour», οι Onirama έρχονται γεμάτοι δυναμισμό, κέφι και ενέργεια για να ξεσηκώσουν το City Garden Festival με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Διαφήμιση

Μαζί τους, σε μία special guest εμφάνιση, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δεκατρία χρόνια μετά από την πρώτη τους μουσική συνάντηση στο Garage Party και μετά από τις πρόσφατες συνεργασίες τους στο video clip του «Μετανιώνω» και του ολοκαίνουργιου single «8 Λεπτά», οι Onirama και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θα βρεθούν ξανά επί σκηνής σε μία εκρηκτική συνύπαρξη.

Οι Onirama, οι οποίοι σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2000 είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Με πλατιά διάχυση στα νεανικά ακροατήρια και με μακριά ιστορία, παραμένουν στην πρώτη γραμμή. Εμφανίζονται σε κατάμεστους χώρους, με τον κόσμο να τους ακολουθεί πιστά γιατί οι Onirama είναι για το πολυπληθές κοινό τους, πηγή ενέργειας και δύναμης.

Με την εξαιρετική παρουσία τους στη σκηνή και την εκρηκτική ενέργειά τους, οι Onirama καταφέρνουν να δημιουργήσουν μία απίστευτη ατμόσφαιρα σε κάθε εμφάνισή τους, κάνοντας το κοινό να χορεύει υπό τους ρυθμούς των αγαπημένων τραγουδιών τους.

Με πολλά χρόνια πορείας, οι Onirama έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους στην ελληνική μουσική σκηνή.

Πληροφορίες

Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 21:00

City Garden Festival by Christmas Theater
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου
Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι

Πληροφορίες – Προπώληση Εισιτηρίων:
211 7701700, www.viva.gr, www.ct.gr

[ad_2]

Source link