Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι OneRepublic κυκλοφορούν το νέο single και music video «Run»

Written by on 6 Μαΐου 2021

[ad_1]

«Κοίτα τον ήλιο που ανατέλλει και τρέξε…», τραγουδούν οι OneRepublic.

Οι OneRepublic επιστρέφουν με το νέο single «Run».

Το «Run» θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ των OneRepublic με τίτλο «Human», το οποίο θα κυκλοφορήσει από τις  Mosley και Interscope Records / Universal Music.

Το έδαφος για το άλμπουμ έχουν προετοιμάσει τα singles «Rescue Me», που είναι χρυσό στις ΗΠΑ, «Somebody To Love», «Wanted», «Didn’t I» και «Better Days», τα οποία έχουν συγκεντρώσει συνδυαστικά πάνω από 1,75 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 οι OneRepublic συμμετείχαν στο soundtrack της ταινίας «Clouds» του Disney+ με το τραγούδι «Wild Life».

Μέσα από το «Run» η μπάντα του Ryan Tedder μας προτρέπει να εκμεταλλευόμαστε την κάθε μέρα, επειδή το αύριο δεν είναι εγγυημένο και μας υπενθυμίζει να απολαμβάνουμε τη ζωή, να απομονώνουμε όλο τον αρνητικό θόρυβο γύρω μας και να κάνουμε ό,τι μας κάνει ευτυχισμένους.

«Σου λένε ότι ο ουρανός μπορεί να πέσει / Θα σου πουν ότι μπορεί να τα χάσετε όλα / Έτσι έτρεξα μέχρι να χτυπήσω αυτόν τον τοίχο / Ναι, έμαθα το μάθημά μου, μετράω τις ευλογίες μου / Κοίτα τον ήλιο που ανατέλλει και τρέξε, τρέξε, τρέξε…», τραγουδά ο Ryan Tedder.

Παράλληλα με το single, οι OneRepublic κυκλοφορούν το music video για το «Run» σε σκηνοθεσία του Tomás Whitmore.

Τη μουσική, τους στίχους και την παραγωγή του «Run» υπογράφουν οι  Ryan Tedder, Brent Kutzle, Tyler Spry και John Nathaniel.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link