Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι One Direction είναι ακόμα κοντά επειδή «δεν πίστεψαν ποτέ τη δημοσιότητα»

Written by on 22 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Το μυστικό της επιτυχίας των One Direction αποκάλυψε ο Niall Horan.

Ο Niall Horan πιστεύει ότι οι One Direction είναι ακόμα κοντά επειδή το συγκρότημα «δεν πίστεψε ποτέ τη δημοσιότητα».

Οι One Direction διαλύθηκαν στις αρχές του 2016, όμως, τα μέλη του συγκροτήματος – το οποίο αποτελούταν αρχικά από τους Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson και Zayn Malik – παραμένουν κοντά.

«Απλά πιστεύω ότι ποτέ δεν πιστέψαμε τη δημοσιότητα», σχολίασε ο Niall Horan σε μία νέα συνέντευξή του στην εκπομπή «Sunday Today», όταν ο παρουσιαστής Willie Geist παρατήρησε ότι το boy band απέφυγε τη «φωτιά» που έχει βλάψει άλλα γκρουπ στο παρελθόν.

Διαφήμιση

«Όπως είπα, πάντα επικρατούσε ένα σοκ. Πρέπει να θυμάστε, ήμασταν εμείς, η ομάδα μας, η φούσκα μας γύρω μας, και εμείς απλά πηγαίναμε από μέρος σε μέρος παγκοσμίως και κάπως ακολουθούσαμε την κατάσταση», εξήγησε.

«Αν κοίταζες μέσα, πρέπει να φαινόταν τρελό και όλοι έλεγαν: “Είσαι στο μεγαλύτερο συγκρότημα!”», συνέχισε.

«Εμείς απλά περνούσαμε υπέροχα. Πάντα λέγαμε ότι είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι που κάνουν μία μη φυσιολογική δουλειά, η οποία είναι μία ωραία άποψη που μπορεί να έχει κανείς», ανέφερε.

Niall Horan

Ο Niall Horan, ο οποίος κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα το τρίτο σόλο άλμπουμ του «The Show», αποκάλυψε επίσης γιατί η περιοδεία που έκαναν οι One Direction το 2014 πήρε τον τίτλο «Where We Are»,

«Μία από τις περιοδείες μας ονομαζόταν “Where We Are” γιατί πάντα συνηθίζαμε να λέμε: “Κοιτάξτε πού είμαστε!”. Κάθε τόσο πιάναμε τους εαυτούς μας σαν να κοιταζόμαστε μεταξύ μας και να λέμε: “Αυτό είναι τρελό”», είπε.

«Στη σκηνή του MetLife ή του The Garden, υπήρχε μία στιγμή πού και πού όπου έλεγες: “Αυτό είναι τρελό”», συνέχισε.

Ο 29χρονος τραγουδιστής σημείωσε επίσης ότι «ευτυχώς» αυτό το συναίσθημα που νιώθει όταν ανεβαίνει στη σκηνή δεν έχει παλιώσει, προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Το λατρεύω».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Niall Horan στην αμερικανική τηλεοπτική «Sunday Today» θα προβληθεί την Κυριακή 25 Ιουνίου.

[ad_2]

Source link