Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Muse δίνουν το σύνθημα της προσωπικής επανάστασης με το νέο single «Won’t Stand Down»

Written by on 14 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

Ακούστε το πρώτο νέο τραγούδι των Muse μετά από τρία χρόνια.

Οι Muse επιστρέφουν με το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Won’t Stand Down», το οποίο κυκλοφορεί από τη Warner Records.

Σε παραγωγή των Muse και μίξη του Dan Lancaster, το «Won’t Stand Down» είναι ένα ετοιμοπόλεμο anthem με σκληρές κιθάρες και παραμορφώσεις που παραπέμπουν σε industrial στοιχεία, που αναδεικνύουν τους εντυπωσιακούς στίχους του Bellamy σχετικά με την ανάκτηση της ελέγχου.

Το «Won’t Stand Down» ξεχωρίζει για τη δραματική αλλαγή στον ήχο των Muse, με το συγκρότημα να εγκαταλείπει τις pop επιρροές του Stimulation Theory» για να επιστρέψει στις heavy ρίζες τους.

Στιχουργικά, οι Muse προσεγγίζουν θέματα που χαρακτήριζαν τραγούδια όπως το «The Handler» και το «MK Ultra» και περιγράφουν μία προσωπική εξέγερση και επανάσταση.

«Το «Won’t Stand Down» είναι ένα τραγούδι που αναφέρει ότι πρέπει να υψώσεις το ανάστημά σου απέναντι στους νταήδες, είτε αυτό συμβεί στην παιδική χαρά, είτε στη δουλειά, είτε οπουδήποτε», δηλώνει ο frontman των Muse, Matt Bellamy.

«Πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου από τον εξαναγκασμό και την κοινωνιοπαθητική χειραγώγηση και να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες με δύναμη, αυτοπεποίθηση και επιθετικότητα», σημειώνει.

Οι Muse κυκλοφόρησαν επίσης το μουσικό βίντεο για το «Won’t Stand Down», το οποίο σκηνοθέτησε ο βραβευμένος σκηνοθέτης Jared Hogan και γυρίστηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί μια μυστηριώδης φιγούρα που απορροφά την ενέργεια ενός σκοτεινού στρατού, προκειμένου να μεταμορφωθεί σε ένα επαυξημένο ον.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Muse, οι οποίοι αποτελούνται από τους Matt Bellamy, Dominic Howard και Chris Wolstenholme, ήταν το «Simulation Theory» που κυκλοφόρησε το 2018 και έγινε το έκτο συνεχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος που κάνει ντεμπούτο στην κορυφή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Από τη δημιουργία τους το 1994 μέχρι σήμερα, οι Muse έχουν κυκλοφορήσει οκτώ στούντιο άλμπουμ, και έχουν σημειώσει πωλήσεις άνω των 20 εκατομμυρίων άλμπουμ παγκοσμίως και αναγνωρίζονται ευρέως ως ένα από τα καλύτερα live συγκροτήματα στον κόσμο.

Έχουν κερδίσει πληθώρα μουσικών βραβείων, μεταξύ των οποίων δύο βραβεία Grammy, ένα βραβείο στα American Music Awards, πέντε βραβεία στα MTV Europe Music Awards, δύο βραβεία στα Brit Awards, έντεκα βραβεία στα NME Awards και επτά βραβεία στα Q Awards.

Οι Muse ετοιμάζουν αυτή την περίοδο περισσότερα νέα τραγούδια ενώ αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι και να εμφανιστούν ως επικεφαλής του «EJEKT Festival 2022» την Τετάρτη 29 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.



[ad_2]

Source link