Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Mighty Oaks μοιράζονται το single «Mexico»

Written by on 14 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Το νέο τραγούδι των Mighty Oaks λειτουργεί ως μια διαφυγή από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

To alternative indie συγκρότημα Mighty Oaks από το Βερολίνο επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο single «Mexico», το οποίο θα συμπεριληφθεί στον επερχόμενο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι από τη Howl Records.

Οι Mighty Oaks είναι μια κολεκτίβα που τα τρία μέλη της έχουν πολυεθνικές ρίζες, ο Ian Hooper προέρχεται από την Αμερική, ο Claudio Donzelli από την Ιταλία και ο Craig Saunders από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχουν επιρροές από την indie, την pop, τη folk και τη soul μουσική και θέλουν να περάσουν ένα θετικό μήνυμα, ειδικά στη κατάσταση που όλοι ζούμε τώρα.

Το «All Things Go» του 2019 ήταν ένα τραγούδι που εξάπλωσε τη μουσική τους σε περισσότερα ραδιόφωνα και κατά συνέπεια στα αυτιά περισσότερου κόσμου.

«Το 2020 έφερε το καλύτερο σε μερικούς και το χειρότερο σε κάποιους άλλους», λένε οι Mighty Oaks.

«Οι άνθρωποι σε ολόκληρη την Αμερική (και σε ολόκληρο τον κόσμο γι’ αυτό το θέμα) αποθήκευσαν όπλα και πυρομαχικά, έριξαν γροθιές σε χαρτί τουαλέτας, ώθησαν ρατσιστικές και φανατικές ιδεολογίες στην πολιτική και κράτησαν μια εγωιστική στάση σε μεγάλο βαθμό», συνεχίζουν.

«Ενώ πιστεύουμε ακράδαντα ότι η απομάκρυνση από τα προβλήματα δεν βοηθά καθόλου στη ρίζα της επίλυσής τους, αυτό το “Mexico” ως τραγούδι αποτελεί ένα είδος ψυχικής διαφυγής όταν τα πράγματα είναι βαριά», εξηγούν.

Το σκοτάδι και το φως, η ευτυχία και η απόγνωση, συμβαδίζουν με το επερχόμενο άλμπουμ του γκρουπ, όπως και στη ζωή. Με το «Mexico» οι Mighty Oaks δείχνουν για άλλη μια φορά τι κάνουν καλύτερα και πού κατευθύνονται.

«Αυτό είναι ό,τι καλύτερο που έχω νιώσει για ένα άλμπουμ μας», λέει ο Ian Hooper. Και αν ακούσετε μια φορά το «Mexico» θα καταλάβετε ακριβώς γιατί.

 

[ad_2]

Source link