Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι HAIM συμπράττουν με τον Paul Thomas Anderson στο video του νέου single «Lost Track»

Written by on 4 Μαρτίου 2022

[ad_1]

Το «Lost Track» είναι το πρώτο τραγούδι των HAIM μετά τη συμμετοχή τους στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία «Licorice Pizza» του Paul Thomas Anderson.

Οι HAIM κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Lost Track» μαζί με ένα μουσικό βίντεο σκηνοθετημένο από τον μακροχρόνιο συνεργάτη τους, Paul Thomas Anderson.

Το τραγούδι το έγραψαν οι HAIM και την παραγωγή έκαναν οι Danielle Haim, John DeBold και Ariel Rechtshaid.

Οι HAIM έγραψαν τον στίχο «δεν πρόκειται ποτέ να πάρω πίσω αυτό που έχασα» από το «Lost Track» στο Instagram και περιέγραψαν: «Είχαμε γράψει αυτή την ατάκα την προηγούμενη χρονιά, αλλά δεν μπορούσαμε ποτέ να καταλάβουμε τι να κάνουμε με αυτήν. Συνεχίζαμε να γράφουμε, χωρίς να ξέρουμε πού θα έπρεπε να καταλήξει. Περνάμε στα γυρίσματα του Paul Thomas Anderson για το director’s cut τεύχος του “W Mag” με τη μικρή μας αδερφή στο εξώφυλλο!».

«Προέκυψε η ευκαιρία να κάνουμε ένα γρήγορο μουσικό κομμάτι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ο Paul ανέφερε ότι εξέταζε το βιβλίο “Appointment in Samarrra” ως ενδεχόμενη κατεύθυνση. Έτσι ψάξαμε λίγο το βιβλίο και εμπνευστήκαμε από τη σκηνή όπου ο πρωταγωνιστής πετάει ένα ποτό στο πρόσωπο κάποιου σε ένα country club», συνέχισαν.

«Μας ενέπνευσε η ιδέα ότι κάποιος κάνει κάτι τόσο δραστικό για να ξεφύγει από μία κατάσταση στην οποία αισθανόταν άβολα – απλά για να νιώσει κάτι. Τελικά θυμηθήκαμε αυτόν τον στίχο και γράψαμε και ηχογραφήσαμε το τραγούδι και γυρίσαμε το βίντεο μέσα σε λίγες ημέρες! Τέλος πάντων, ήταν διασκεδαστικό να κάνουμε κάτι πολύ συνεργατικό/εκτός προγράμματος», ανέφεραν.

Το «Lost Track» είναι το πρώτο νέο τραγούδι που κυκλοφορούν οι HAIM μετά το κινηματογραφικό ντεμπούτο τους, μαζί με τους γονείς τους, στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία «Licorice Pizza» (Πίτσα Γλυκόριζα) του Paul Thomas Anderson.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Alana Haim, η οποία πραγματοποίησε μία εξαιρετική ερμηνεία στον πρώτο της ρόλο ως ηθοποιός, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και μία σειρά από διακρίσεις, όπως τις υποψηφιότητές της για το βραβείο του Α’ Γυναικείου Ρόλου στα BAFTA Awards και στα Critics’ Choice Awards.

Το μουσικό βίντεο για το «Lost Track» των HAIM κυκλοφορεί ευρέως μετά την παρουσίασή  του στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ, όπου δόθηκε μία γεύση στο κοινό πριν από τις προβολές της ταινίας «Licorice Pizza».

Αυτό είναι το ένατο βίντεο που σκηνοθετεί ο Paul Thomas Anderson για τις υποψήφιες για Grammy αδελφές.

Στις 24 Απριλίου, οι HAIM θα ξεκινήσουν το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας τους «One More HAIM» για την προώθηση του άλμπουμ τους «Women In Music, Part III» που έχει αποθεωθεί από τους κριτικούς.

Η περιοδεία θα περιλαμβάνει 29 συναυλίες και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, έχοντας κάνει ενδιάμεσα στάσεις στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης και στο «Hollywood Bowl» του Λος Άντζελες.



[ad_2]

Source link