Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι ENORASIS έχουν «Αδιόρθωτη Καρδιά»

Written by on 30 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Πιο παθιασμένοι και ώριμοι από ποτέ έρχονται οι ENORASIS.

Οι ENORASIS αποτελούν μια νέα μουσική πρόταση και όντας πολλά υποσχόμενοι παρουσιάζουν το νέο τους single «Αδιόρθωτη Καρδιά», ενώνοντας με εξαιρετικό τρόπο και pop αισθητική τα σκόρπια κομμάτια ενός έρωτα.

Οι ENORASIS είναι ένα pop πενταμελές συγκρότημα, που ξεχωρίζει για την πολυφωνία, τις εκρηκτικές εμφανίσεις, την ενέργειά του πάνω στη σκηνή, καθώς και για τη διαδραστικότητα τους με το κοινό.

Το 2019 συστήθηκαν δισκογραφικά με το πρώτο τους single, μια διασκευή σε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της δεκαετίας του ‘90, τα «Δακτυλικά Αποτυπώματα» του Χρήστου Δάντη.

Το αγαπημένο συγκρότημα από την Αθήνα, που το γνωρίσαμε μέσα από τις live εμφανίσεις του στη νυχτερινή ζωή της πόλης, έρχεται πιο παθιασμένο και ώριμο από ποτέ να μας εκπλήξει με ένα δυνατό pop τραγούδι που έχει τον τίτλο «Αδιόρθωτη Καρδιά».

Οι ENORASIS με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Mike Marzz δεν θα μπορούσαν να μην ντύσουν με υπεροχές εικόνες τo «Αδιόρθωτη Καρδιά».

Το αποτέλεσμα είναι μια ταινία μικρού μήκους που μας εξιστορεί πως η δύναμη της παρέας και της μουσικής μπορεί να βοηθήσει τον καθένα μας να ξεπεράσει κάθε δύσκολη στιγμή του.

Οι ENORASIS με το νέο τους single «Αδιόρθωτη Καρδιά», το οποίο αποτελεί τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά τους, μας προσκαλούν στο δικό τους μουσικό κόσμο που είναι γεμάτος ρυθμό και positive vibes.

Κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Plus Rec και την Panik Records.

Οι ΕNORASIS είναι οι Γιώργος Ελευθεράκης (φωνή), Ευγένιος Ζαρκάδας (κιθάρα – φωνητικά), Σωτήρης Στεφάνου (τύμπανα – φωνητικά), Χρίστος Πυρρής (μπάσο) και Κώστας Αλούπης (πλήκτρα).

[ad_2]

Source link