Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Editors παρουσιάζουν το κινηματογραφικό single «Kiss» – Hit Channel

Written by on 12 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Το «Kiss» θα «μπορούσε να είναι ένα τραγούδι της Donna Summer» αν δεν ήταν τόσο βαρύ, υποστηρίζουν οι Editors.

Οι Editors παρουσιάζουν το νέο κινηματογραφικό single «Kiss», την τρίτη κατά σειρά πρόγευση από το επερχόμενο έβδομο άλμπουμ τους, «EBM», που θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου από την Play It Again Sam.

Το «Kiss» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό μουσικό βίντεο. Η ιδέα του βίντεο ανήκει στον κιθαρίστα Justin Lockey και η σκηνοθεσία έγινε από τον ίδιο και την εταιρεία παραγωγής Hand Held Cine Club του αδερφού του. Συμμετέχουν οι χορευτές Harry Ondrak-Wright και Rory Macleod με χορογραφίες από τη Sophia Hurdley.

Ως ένα συγκρότημα που δεν έχει μείνει ποτέ στάσιμο δημιουργικά, οι Editors

Ως ένα συγκρότημα που ποτέ δεν έμεινε στάσιμο δημιουργικά, οι Editors κάνουν με το «EBM» ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός. Το «EBM» είναι το πιο απροσδόκητο άλμπουμ τους. Ένα συναρπαστικό, αδυσώπητο ξέσπασμα σε electro-industrial rock ήχους.

Το «EBM» είναι το πρώτο άλμπουμ των Editors με το νέο μέλος του συγκροτήματος, τον βραβευμένο με Ivor Novello παραγωγό και τραγουδοποιό Benjamin John Power, γνωστό και ως ο Blanck Mass.

Editors
Rahi Rezvani

Ο τίτλος του άλμπουμ είναι ένα ακρωνύμιο του «Editors και Blanck Mass», αλλά και μία συνειδητή αναφορά στην Electronic Body Music, στο μουσικό είδος που αναπτύχθηκε τη δεκαετία του 1980 και έχει επηρεάσει σημαντικά το νέο υλικό των Editors, όπου τα συνθεσάιζερ συγκροτημάτων όπως οι Nitzer Ebb, Front 242 και DAF σφυροκοπούν ανάμεσα σε μηχανήματα καπνού, στροβοσκοπικά φώτα και τη μυρωδιά του δέρματος.

Οι Editors έχουν μεταφέρει ξεκάθαρα αυτές τις επιρροές στο «Kiss» με τα ατμοσφαιρικά συνθεσάιζερ με disco διάθεση, τα δυναμικά ντραμς και τα φαλτσέτα στη φωνή του Tom Smith.

Ο Benjamin John Power σχολιάζει χαρακτηριστικά ότι το «Kiss» θα «μπορούσε να είναι ένα τραγούδι της Donna Summer», αν δεν ήταν τόσο βαρύ.

Ο Justin Lockey εξηγεί σχετικά με το βίντεο του «Kiss»: «Η ιδέα αυτού του βίντεο προέκυψε από την επιθυμία μου να κάνω κάτι απλό και αφηρημένο που δεν θα έμπαινε πολύ βαθιά στους στίχους και δεν θα αποτελούσε κάποια κυριολεκτική προσέγγιση των στίχων. Ήθελα περισσότερο να χρησιμοποιήσω τον τίτλο για να δώσω το έναυσμα για να δουλέψω πάνω σε ένα θέμα, χρησιμοποιώντας την κίνηση ως το βασικό μέσο»

«Η ιδέα στην οποία κατέληξα ήταν να δείξω την ιστορία δύο ψυχών που συνεχώς έλκουν και απωθούν η μία την άλλη, χωρίς ποτέ να έρθουν εντελώς κοντά… μέχρι τελικά να υποκύψουν στο γεγονός ότι είναι συνυφασμένες μεταξύ τους για καλό ή για κακό», λέει.

Το νέο άλμπουμ «EBM» των Editors θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή, 2LP, CD και κασέτα.

[ad_2]

Source link