Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Duran Duran συνεργάζονται με τον Giorgio Moroder στο «Tonight United»

Written by on 27 Σεπτεμβρίου 2021

[ad_1]

Το «Tonight United» είναι το κατάλληλο τραγούδι για έναν κόσμο που βγαίνει από το lockdown.

Οι Duran Duran συνεργάζονται με τον θρύλο της disco Giorgio Moroder στο τραγούδι «Tonight United», το νεότερο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο «Future Past».

Το «Tonight United» αποτέλεσε επίσης ως το μουσικό θέμα για το τμήμα της παγκόσμιας συναυλίας «Global Citizen Live» που διοργανώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο με την παρουσία καλλιτεχνών όπως οι Duran Duran, η Kylie Minogue, ο Nile Rodgers, οι Chic και άλλων.

«Ο Giorgio Moroder και ο Duran Duran… Αυτό είναι ένα τραγούδι για έναν κόσμο που επανασυνδέεται», δήλωσε ο Simon Le Bon, κεντρικός τραγουδιστής του new wave συγκροτήματος.

Ο Giorgio Moroder, ένας από τους βασικούς αρχιτέκτονες της disco μουσικής, έχει κερδίσει τρία βραβεία Όσκαρ, τέσσερις Χρυσές Σφαίρες και τέσσερα βραβεία Grammy, ενώ το 2014 εντάχθηκε στο Hall of Fame της Dance Μουσικής.

Το «Future Past», το 15ο studio album των Duran Duran, θα κυκλοφορήσει από την BMG στις 22 Οκτωβρίου.

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει επίσης συνεργασίες της μπάντας με καλλιτέχνες όπως ο Mark Ronson, η Tove Lo, ο keyboardist του David Bowie, Mick Garson, οι CHAI και ο Graham Coxon των Blur.

Οι Duran Duran έχουν προετοιμάσει το έδαφος για την κυκλοφορία του «Future Past» παρουσιάζοντας το τελευταίο διάστημα τα singles «Invisible», «More Joy!» και «Anniversary».

Το άλμπουμ «Future Past» ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες και στο Λονδίνο πριν την πανδημία.

«Όταν μπήκαμε για πρώτη φορά στο στούντιο στα τέλη του 2018, προσπαθούσα να πείσω τα παιδιά ότι το μόνο που χρειαζόταν να κάνουμε ήταν να γράψουμε δύο ή τρία τραγούδια για ένα EP», είχε δηλώσει προηγουμένως ο Simon Le Bon για το άλμπουμ

«Τέσσερις μέρες αργότερα, έχοντας έναν κορμό από 25 και πλέον δυνατά τραγούδια στο κουτί, που όλα άξιζαν να αναπτυχθούν, συνειδητοποίησα ότι θα δουλεύαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό συνέβη πριν τον Covid. Οπότε εδώ είμαστε το 2021 με το 15ο studio album μας, το “Future Past”, να περιμένει πώς και πώς να κυκλοφορήσει», είχε εξηγήσει.

[ad_2]

Source link