Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι DNCE του Joe Jonas κυκλοφορούν το νέο single «Move» – Hit Channel

Written by on 6 Μαΐου 2022

[ad_1]

Οι DNCE του Joe Jonas θέλουν να σας κάνουν να «κουνηθείτε» στον ρυθμό τους.

Η εντυπωσιακή επιστροφή των DNCE είναι γεγονός. Το πολυπλατινένιο συγκρότημα του Joe Jonas κυκλοφορεί το πρώτο του επίσημο single μετά από τέσσερα χρόνια, με τον εύστοχο τίτλο «Move».

Οι DNCE απευθύνει πρόσκληση να τους ακολουθήσουμε στο dance floor με ένα funky τραγούδι με επιρροές από τη δεκαετία του ’70, που θα μας κάνει να κουνήσουμε το κεφάλι μας και το σώμα μας στον ρυθμό του.

Ο Joe Jonas λάμπει με το φλογερό φαλτσέτο του, δίνοντας μια αναμφισβήτητη και αδιαπραγμάτευτη εντολή στο ρεφρέν του τραγουδιού: «Το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να σε κάνω να σηκωθείς από την καρέκλα και να σε κάνω να κουνηθείς!».

«Το “Move” είναι το τραγούδι που με έπεισε ότι οι DNCE είχαν κι άλλη μουσική να κυκλοφορήσουν στον κόσμο», δηλώνει ο Joe Jonas.

«Το έγραψα με τον φίλο μου Ryan Tedder απλά για πλάκα και αμέσως κατάλαβα ότι ήταν κάτι ξεχωριστό και χρειαζόταν την περιποίηση των DNCE! Ανυπομονούμε να το ακούσουν όλοι και να το παρουσιάσουμε ζωντανά», προσθέτει.

Νωρίτερα φέτος, οι DNCE προετοίμασαν το έδαφος για την επιστροφή τους προσφέροντας τη συνδρομή τους στο ατίθασο banger «Dancing Feet» του Kygo το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 38 εκατομμύρια streams στο Spotify και πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube με το music video του.

Ωστόσο, όλα θέτουν απλώς τις βάσεις για να έρθουν πολλά περισσότερα από τους DNCE.

Οι DNCE, με επικεφαλής τον frontman Joe Jonas, με τον Jack Lawless στα ντραμς και τον JinJoo Lee στην κιθάρα, ταρακούνησαν τη δημοφιλή μουσική με την κυκλοφορία του πέντε φορές πλατινένιου single «Cake By The Ocean» το 2016. Το τραγούδι διείσδυσε στην pop κουλτούρα στο σύνολό της και σημείωσε ασταμάτητη επιτυχία.

Μέχρι σήμερα, το συγκρότημα έχει συγκεντρώσει 5 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως και έχει σημειώσει πωλήσεις ισοδύναμες των 3,5 εκατομμυρίων albums. Με ένα ανεπανάληπτο και μεθυστικό υβρίδιο rock, pop, dance και funk που όμοιό του δεν υπάρχει, οι DNCE θα σας κάνουν να κουνηθείτε τώρα περισσότερο από ποτέ.

[ad_2]

Source link