Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Cypress Hill επιστρέφουν με το νέο single «Open Ya Mind»

Written by on 30 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Οι Cypress Hill μπαίνουν δυναμικά στην τέταρτη δεκαετία της ιστορίας τους.

Οι Cypress Hill αποκαλύπτουν το πρώτο single από το επερχόμενο δέκατο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους, με το οποίο θα γιορτάσουν τα τριάντα χρόνια της παρουσίας τους στο μουσικό προσκήνιο.

Το «Open Ya Mind» αναφέρεται στις προεκτάσεις των πολυεθνικών και την κυβερνητική ασάφεια της νομιμοποίησης της κάνναβης στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ το music video του single θα κυκλοφορήσει σύντομα.

«Πώς είναι αυτή η χώρα της ελευθερίας; Μας θέλουν όλους σε ένα κλουβί, προσπαθούν να με κλείσουν μέσα, βρήκαν μερικά κιλά στο χρηματοκιβώτιό μου, οι ομοσπονδιακοί περικύκλωσαν το σπίτι μου, τα εντάλματα στο πρόσωπό μου… Γαμώτο, νόμιζα ότι αυτό το πράγμα ήταν νόμιμο, αλλά δεν είναι έτσι… Τώρα πολεμάω μια υπόθεση, αλλά οι νόμοι της πολιτείας, δεν είναι ίδιοι με τους ομοσπονδιακούς, οπότε τώρα αυτές οι κατηγορίες έχουν βαρύτητα», περιγράφουν οι στίχοι του τραγουδιού

Με το «Open Ya Mind» οι Cypress Hill μπαίνουν δυναμικά στην τέταρτη δεκαετία της ιστορίας τους και επιβεβαιώνουν ότι εξακολουθούν να είναι ένα από τα καλύτερα hip-hop συγκροτήματα όλων των εποχών.

«Καθώς γιορτάζουμε την επέτειο των 30 ετών από την κυκλοφορία του πρώτου μας άλμπουμ, θέλαμε οι θαυμαστές να γνωρίζουν ότι δεν είχαμε σκοπό να χαλαρώσουμε και ότι ανυπομονούμε να ακούσουν το νέο άλμπουμ μας που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους», δήλωσε ο Sen Dog.

«Το “Open Ya Mind” σας δίνει μια μικρή γεύση από όσα θα ακολουθήσουν και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε και να σας δούμε στις συναυλίες και πάλι το 2022», πρόσθεσε, καθώς το συγκρότημα ετοιμάζει μία νέα παγκόσμια περιοδεία.

Επιπλέον, οι Cypress Hill έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «Hits From The Bong» στο πλαίσιο του franchise «Hip Hop 50» της Mass Appeal σε συνεργασία με το Showtime, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το 2022.

Το νέο άλμπουμ των Cypress Hill αναμένεται κυκλοφορήσει από την MNRK! στις αρχές του 2022.

[ad_2]

Source link