Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι CNCO μοιράζονται το νέο single «No Apagues La Luz» – Hit Channel

Written by on 26 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Το νέο τραγούδι των CNCO.

Το πολυπλατινένιο latin συγκρότημα των CNCO, το οποίο αποτελείται από τους Richard, Erick, Christopher και Zabdiel, κυκλοφορεί το νέο του single «No Apagues La Luz».

Το «No Apagues La Luz» είναι ένας συνδυασμός pop και urban ήχων, όπου τα αγόρια των CNCO περιγράφουν την εναλλαγή συναισθημάτων των έρωτα και αναδεικνύουν το πάθος και την επιθυμία που νιώθουν τα ζευγάρια όταν θέλουν να μείνουν μαζί.

Στο music video για το «No Apagues La Luz» καθένα από τα μέλη των CNCO αναπολεί τη χημεία του με μία πρώην σχέση του. Δεν ενδιαφέρονται για κανέναν άλλον και μπορούν να σκεφτούν μόνο εκείνο το ένα άτομο και τη φλόγα που μοιράζονταν.

Το βίντεο περιλαμβάνει επίσης χορογραφίες όπου οι CNCO εντυπωσιάζουν για άλλη μία φορά με τις χορευτικές ικανότητές τους.

Αυτό το ελκυστικό και ευαίσθητο τραγούδι αποτελεί μία πολλά υποσχόμενη καλοκαιρινή επιτυχία.

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου single «No Apagues La Luz», οι CNCO αποκάλυψαν και το remix του «La Equivocada» με τον Adriel Favela.

Οι CNCO κέρδισαν δύο βραβεία στη διοργάνωση των Premios Tu Música Urbana στο Πουέρτο Ρίκο στις κατηγορίες Κορυφαίο Ντουέτο ή Συγκρότημα και Τραγούδι της Χρονιάς από Ντουέτο ή Συγκρότημα με το «Toa La Noche». Επίσης, παρουσίασαν για πρώτη φορά ζωντανά το νέο τους single «No Apagues La Luz».

Το «No Apagues La Luz» ακολουθεί για τους CNCO τις επιτυχίες τους «La Equivocada» και «Party, Humo y Alcohol».

Στην τελευταία απονομή των βραβείων Premio Lo Nuestro, οι CNCO ήταν το πιο πολυβραβευμένο συγκρότημα κερδίζοντας συνολικά τρία βραβεία στις κατηγορίες της pop: Για το Συγκρότημα ή ντουέτο της χρονιάς – Pop, το Άλμπουμ της Χρονιάς – Pop με το «Déja Vu» και το Τραγούδι της χρονιάς – Pop με το «Tan Enamorados».

[ad_2]

Source link