Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι BTS κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο Single «Dynamite»

Written by on 23 Αυγούστου 2020

[ad_1]

Σε disco ρυθμούς κινείται το νέο τραγούδι των BTS.

Οι BTS κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο single «Dynamite» με το οποίο φιλοδοξούν να προσφέρουν μια φωτεινή αχτίδα αισιοδοξίας σε μία δύσκολη περίοδο για τον κόσμο.

Το K-pop συγκρότημα που καταρρίπτει αλλεπάλληλα ρεκόρ και διαθέτει εκατομμύρια θαυμαστές ανά την υφήλιο, κάνει την έκπληξη και παρουσιάζει ένα τραγούδι με στίχους εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.

Στο παρελθόν οι BTS είχαν δηλώσει ότι δεν σχεδίαζαν να κυκλοφορήσουν ένα 100% αγγλόγλωσσο τραγούδι, επειδή δεν ήθελαν να αλλάξουν την ταυτότητά τους. Ωστόσο σε έναν κόσμο που αλλάζει με ραγδαίο ρυθμό λόγω μιας απρόσμενης πανδημίας, φάνηκε ενδιαφέρουσα ιδέα.

«Ποιος θα σκεφτόταν αυτήν την πανδημία; Καθόλου συναντήσεις, καραόκε ή συναυλίες. Δεν μπορούμε ούτε να κάνουμε βόλτα στο πάρκο. Οπότε δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ να τραγουδήσουμε αυτό το τραγούδι μόνο στα αγγλικά. Η σκέψη απλώς μας ήρθε καθώς δημιουργούσαμε το άλμπουμ μας», εξηγεί ο RM σε συνέντευξη του boy band στο USA Today.

Οι BTS τονίζουν ότι πιο δύσκολο μέρος στο «Dynamite» ήταν να βγουν έξω από τη ζώνη άνεσής τους, καθώς ήταν συνηθισμένοι να ταράζουν τα νερά τραγουδώντας κυρίως στη μητρική γλώσσα τους.

«Ήταν περισσότερο ενδιαφέρον παρά δύσκολο. Ήταν ένα ενδιαφέρον είδος πρόκλησης», υποστηρίζει ο Jungkook.

Το «Dynamite» συνοδεύεται από ένα άκρως κινηματογραφούν music video που σκηνοθέτησε ο τακτικός συνεργάτης του συγκροτήματος, Yong Seok Choi. Οι BTS μαγεύουν τους θεατές με μία πανδαισία παστέλ χρωμάτων και εκτελούν άψογα την εντυπωσιακή χορογραφία, επιδεικνύοντας για ακόμα μία φορά τη χορευτική δεινότητά τους.

Οι BTS θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το «Dynamite» στα επερχόμενα MTV Video Music Awards 2020, την Κυριακή 30 Αυγούστου.

Παράλληλα το γκρουπ είναι υποψήφιο για τρία βραβεία χάρη στο music video του «On»: Για το «Καλύτερο Pop Βίντεο», το «Καλύτερο K-Pop Βίντεο» και την «Καλύτερη Χορογραφία».

[ad_2]

Source link