Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι BROCKHAMPTON συναντούν τον Shawn Mendes και τον Ryan Beatty στο «Count On Me»

Written by on 2 Απριλίου 2021

[ad_1]

Το hip-hop συγκρότημα ετοιμάζεται για την άφιξη του νέου άλμπουμ του.

Οι BROCKHAMPTON κυκλοφορούν ένα νέο τραγούδι από το επερχόμενο έκτο studio album τους, με τίτλο «Roadrunner: New Light, New Machine».

Στο single «Count On Me» συμμετέχουν με τα φωνητικά τους ο διεθνής pop star Shawn Mendes και ο ανερχόμενος Ryan Beatty, ενώ στη δημιουργία του τραγουδιού έχει συνεισφέρει ο A$AP Rocky.

Αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι του αμερικανικού hip-hop συγκροτήματος για το 2021 και ακολουθεί το «Buzzcut» σε συνεργασία με τον Danny Brown και τον προσωπικό παραγωγό του γκρουπ, Jabari Manwa.

Το «Roadrunner: New Light, New Machine» θα κυκλοφορήσει από τις Question Everything / RCA Records / Sony Music στις 9 Απριλίου, ενώ μέσα από την ιστοσελίδα shop.brckhmptn το άλμπουμ είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία σε box set περιορισμένης έκδοσης.

Οι BROCKHAMPTON ηχογράφησαν τη νέα δισκογραφική δουλειά τους σε απομόνωση κατά τη διάρκεια της πανδημίας το 2020.

Αυτήν την εβδομάδα ο Kevin Abstract, αρχηγός και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, αποκάλυψε ότι το «Roadrunner» είναι ένα από τα δύο άλμπουμ που σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν οι BROCKHAMPTON φέτος, πριν ρίξουν την αυλαία στην πορεία τους στη μουσική.

«Δύο άλμπουμ από τους BROCKHAMPTON το 2021», έγραψε στο Twitter και πρόσθεσε: «Αυτά θα είναι τα τελευταία μας».

Το πολυμελές σχήμα θα γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του με μια livestream συναυλία που θα μεταδοθεί στις 10 Απριλίου από τα θρυλικά Shangri-La Studios του Μαλιμπού στην Καλιφόρνια.

Οι BROCKHAMPTON είναι ένα rap συγκρότημα που εδρεύει στο Λος Άντζελες και αποτελείται από 13 τραγουδιστές, παραγωγούς και εικαστικούς καλλιτέχνες. Έκαναν την εμφάνισή τους το 2013 με την κλασική τριλογία «Saturation», τρία άλμπουμ που κυκλοφόρησαν σε διάστημα έξι μηνών και τους πρόσφεραν μια συμφωνία – ορόσημο με την RCA Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link