Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι blink-182 υποδέχονται ξανά τον Tom DeLonge με το νέο single «Edging» – Hit Channel

Written by on 14 Οκτωβρίου 2022

[ad_1]

Τα τρία μέλη της κλασικής σύνθεσης των blink-182 είναι ξανά μαζί.

Οι blink-182 παρουσιάζουν το νέο single «Edging», με το οποίο ο Mark Hoppus, ο Tom DeLonge και ο Travis Barker βρέθηκαν ξανά μαζί στο στούντιο μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

Το τραγούδι είναι διαθέσιμο σε όλες τις υπηρεσίες streaming και στις 15 Οκτωβρίου θα αποκτήσει ένα μουσικό βίντεο από τον βιντεογράφο/σκηνοθέτη Cole Bennett.

Το «Edging» διαθέτει το απίστευτα άγριο παίξιμο του Travis Barker στα ντραμς και τη χαρακτηριστική παραγωγή του. Ο Mark Hoppus και ο Tom DeLonge συνεργάζονται με τη γνωστή δυναμική μεταξύ τους που οι θαυμαστές τους περιμένουν και αγαπούν.

Ο Travis Barker λέει: «Ήθελα να φανταστώ τι θα ήθελα να ακούσω ως ακροατής και ταυτόχρονα ως μέλος του συγκροτήματος τι θα θέλαμε να κάνουμε και να πούμε και κυρίως πώς θα ακουγόταν από άποψη παραγωγής το 2022».

Ο Mark Hoppus προσθέτει: «Είμαι τόσο χαρούμενος που επέστρεψα στο στούντιο για να δημιουργήσω νέα μουσική και ανυπομονώ για μια γιγαντιαία παγκόσμια περιοδεία».

Το «Edging» είναι επίσης μια εξέλιξη της κοινής ανάπτυξης των blink-182 και το πρώτο δείγμα από το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Το single ακολουθεί την ανακοίνωση της μεγαλύτερης περιοδείας των blink-182 μέχρι σήμερα, μιας κολοσσιαίας παγκόσμιας περιοδείας στην οποία προστέθηκαν επιπλέον συναυλίες λόγω της τεράστιας ζήτησης.

Η παγκόσμια περιοδεία περιλαμβάνει τις πρώτες εμφανίσεις των blink-182 στη Λατινική Αμερική, μαζί με στάσεις σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, από τον Μάρτιο του 2023 έως τον Φεβρουάριο του 2024.

Οι blink-182 θα πραγματοποιήσουν επίσης πολλές εμφανίσεις σε φεστιβάλ στη Λατινική Αμερική και στις ΗΠΑ, όπως στο «Lollapalooza» μαζί με τους συν-επικεφαλής Billie Eilish και Drake και στο «When We Were Young» του 2023 με τους Green Day, μεταξύ άλλων.

Από τις ταπεινές πρώτες ημέρες τους πριν από σχεδόν τριάντα χρόνια, όταν ξεκίνησαν να παίζουν μουσική σε ένα γκαράζ στο Σαν Ντιέγκο, οι blink-182 έχουν πουλήσει πάνω από πενήντα εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και έχουν ξεσηκώσει τα πλήθη σε όλο τον κόσμο και έχουν γίνει ένα από τα σημαντικότερα ροκ συγκροτήματα της γενιάς τους.

Σύμφωνα με τους New York Times, «κανένα punk συγκρότημα της δεκαετίας του 1990 δεν έχει ασκήσει μεγαλύτερη επιρροή από τους blink-182».

Ο Tom DeLonge ήταν μέλος των blink-182 από το πρώτο άλμπουμ τους «Cheshire Cat» τοy 1995 μέχρι το «Untitled» του 2003, πριν αποχωρήσει από το συγκρότημα το 2005. Στη συνέχεια επανήλθε στο συγκρότημα το 2011 για το άλμπουμ «Neighborhoods» και αποχώρησε ξανά το 2015.

Στα δύο τελευταία άλμπουμ των blink-182, το «California» του 2016 και το «Nine» του 2019, συμμετείχε ο Matt Skiba των Alkaline Trio.



[ad_2]

Source link