Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Arctic Monkeys κυκλοφορούν το νέο single «Body Paint» – Hit Channel

Written by on 1 Οκτωβρίου 2022

[ad_1]

Το δεύτερο τραγούδι από το νέο άλμπουμ των Arctic Monkeys.

Οι Arctic Monkeys μοιράζονται το νέο single «Body Paint».

Το τραγούδι είναι ο δεύτερος προάγγελος του έβδομου άλμπουμ του συγκροτήματος, με τίτλο «The Car», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου από την Domino Recording. Το «Body Paint» υπογράφει αποκλειστικά ο Alex Turner, ενώ την παραγωγή του single ανέλαβε ο James Ford.

Οι Arctic Monkeys παρουσίασαν για πρώτη φορά το «Body Paint» κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στο Kings Theatre στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου.

Το «Body Paint» έπεται του lead single «There’d Better Be A Mirrorball» του άλμπουμ «The Car», το οποίο κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα και παρουσιάστηκε επίσης για πρώτη φορά ζωντανά από το συγκρότημα στην εμφάνισή του στο Μπρούκλιν την περασμένη εβδομάδα.

Το μουσικό βίντεο για το «Body Paint» γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Brook Linder στο Λονδίνο και στο Μιζούρι.

Ο Alex Turner των Arctic Monkeys, ο οποίος εδώ και καιρό σινεφίλ, έχει επίσης συμμετάσχει περισσότερο από ποτέ στα βίντεο για το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος.

Arctic Monkeys

Το ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον του για το μοντάζ αποτυπώνεται τόσο στους στίχους όσο και στη μουσική του «The Car», το οποίο είναι ο πιο κινηματογραφικός δίσκος των Arctic Monkeys.

Αυτή είναι η άποψη όλων όσων έχουν ακούσει το άλμπουμ μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον Alex Turner.

«Είναι μία αντίδραση που είχα σε άλλα πράγματα που έχουμε συνθέσει, αυτή η ιδέα ότι κάτι ακούγεται “κινηματογραφικό” – ποτέ δεν την ενστερνίζομαι πλήρως – αλλά αυτή τη φορά είναι πιο δυνατό. Από τις πρώτες αντιδράσεις του κόσμου», δήλωσε ο frontman των Arctic Monkeys στο Big Issue.

«Δεν συμφωνώ απαραίτητα – για εμένα εξακολουθεί να είναι απλά ένας δίσκος. Αλλά αν προκαλεί τέτοιου είδους πράγματα που σε κάνουν να σκέφτεσαι…», συνέχισε.

«Υπάρχουν εικόνες στο κεφάλι μου όταν γράφω; Σίγουρα. Και στο παρελθόν, ήμουν σε θέση να επισημάνω ποιες ακριβώς είναι αυτές οι εικόνες πιο εύκολα. Αλλά έχω εξασκηθεί τόσο πολύ στο να το κάνω αυτό που για αυτόν τον δίσκο, ξέρω τι έβλεπα και άκουγα ή διάβαζα, αλλά δεν μπορώ να τραβήξω μία γραμμή τόσο εύκολα για το τι ακριβώς έγινε αυτό στον δίσκο», είπε.

[ad_2]

Source link