Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι 5 Seconds of Summer κυκλοφορούν το νέο single «Complete Mess»

Written by on 3 Μαρτίου 2022

[ad_1]

Το νέο single των 5 Seconds of Summer.

Οι 5 Seconds of Summer κυκλοφορούν το νέο single «Complete Mess», ένα δυναμικό single που ισορροπεί εύστοχα μία επική ατμόσφαιρα με μία σύγχρονη pop ευαισθησία.

Η μπάντα είχε δώσει μία πρόγευση από το «Complete Mess» στα τέλη της περασμένης εβδομάδας μέσω των κοινωνικών δικτύων με ένα teaser το οποίο προκάλεσε αμέσως φρενίτιδα στο διαδίκτυο και έγινε trending παγκοσμίως, καθώς οι θαυμαστές των 5SOS περιμένουν με ανυπομονησία νέα μουσική.

Επιπλέον, το single προαναγγέλλει το πέμπτο άλμπουμ των 5 Seconds of Summer, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα και θα κυκλοφορήσει ανεξάρτητα σε συνεργασία με την BMG.

Το μουσικό βίντεο για το «Complete Mess», σε σκηνοθεσία της Lauren Dunn (Kali Uchis, 070 Shake, Jack White) και creative direction από τον Tyler Serebreni της Other Half Creative, λειτουργεί ως οπτική προέκταση του τραγουδιού και χαρακτηρίζεται από σκηνές που αποκτούν μία αιθέρια και ονειρική χροιά, οι οποίες αντικατοπτρίζουν απόλυτα τη φύση του κομματιού.

Το «Complete Mess» γεννήθηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού δημιουργίας τραγουδιών στο Joshua Tree της Καλιφόρνια και είναι το πρώτο τραγούδι που έγραψαν μόνοι τους οι 5 Seconds of Summer, με τον Michael Clifford να έχει αναλάβει την παραγωγή.

5 Seconds of Summer

«Για αυτό το τραγούδι, συνειδητοποιήσαμε ότι αν θέλεις να γίνει κάτι που να αντιπροσωπεύει πραγματικά το πώς αισθάνεσαι, πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Θέλαμε αυτόν τον δυναμικό ήχο που μας ελκύει με φυσικό τρόπο όταν παίζουμε μαζί, οπότε έπρεπε να μάθουμε πώς να το ηχογραφήσουμε», δηλώνουν οι 5 Seconds of Summer.

«Αυτή η νέα μουσική είναι τόσο αληθινά δική μας. Είναι ακριβώς το είδος της μουσικής που θέλουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή και είναι ένα καλό τραγούδι για να μπορέσουμε να επανασυνδεθούμε με τους θαυμαστές μας μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν κυκλοφορούσαμε μουσική», συνεχίζουν.

«Ανυπομονούμε να ακούσουν όλοι αυτά πάνω στα οποία δουλεύουμε», αναφέρουν οι 5SOS.

Ο τίτλος του τραγουδιού «Complete Mess» παραπέμπει σε ένα αγαπημένο μπλουζάκι των θαυμαστών που είχε φορέσει ο τραγουδιστής  της μπάντας, Luke Hemmings, αλλά οι στίχοι πηγαίνουν πολύ πιο βαθιά, εξετάζοντας το χάος μιας σχέσης που τελικά αξίζει τον κόπο.

Το single τελειοποιήθηκε κατά τη διάρκεια αρκετών ηχογραφήσεων στο Rancho V στο Joshua Tree, στο στούντιο του Michael Clifford στο σπίτι του και στο Dragonfly Creek στο Μαλιμπού και ταυτόχρονα αναδεικνύει τη δύναμη της παραγωγής του Michael και την ικανότητα του συγκροτήματος να γράφει μοναδικά τραγούδια.

Το «Complete Mess», με τον ώριμο και δυναμικό ήχο του, αναδεικνύει την εξέλιξη των 5 Seconds of Summer, οι οποίοι διανύουν πλέον τον ενδέκατο χρόνο τους ως συγκρότημα, και αντιπροσωπεύει μία στιγμή αυθεντικής ανάπτυξης, ενώ παράλληλα προϊδεάζει για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν στο νέο άλμπουμ τους.

[ad_2]

Source link