Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι πρώτες πληροφορίες για τις συνθήκες του θανάτου της

Written by on 28 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο θάνατος της Sinéad O’Connor δεν θεωρείται ύποπτος από τις αρχές.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες πληροφορίες για τις συνθήκες του θανάτου της Sinéad O’Connor.

Η οικογένεια της Sinéad O’Connor επιβεβαίωσε τον θάνατο της Ιρλανδής τραγουδίστριας σε ηλικία 56 ετών με μία ανακοίνωσή της την Τετάρτη 26 Ιουλίου.

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Sinéad. Η οικογένειά της και οι φίλοι της είναι συντετριμμένοι και ζήτησαν να παραμείνει ιδιωτική αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή», ανέφερε η δήλωσε που κοινοποιήθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Διαφήμιση

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου επιβεβαίωσε τώρα ότι η Sinéad O’Connor βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της στη βρετανική πρωτεύουσα το πρωί της Τετάρτης, σημειώνοντας διαπιστώθηκε ο θάνατός της επί τόπου.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι οικείοι της και ο θάνατός της δεν θεωρείται ύποπτος από τις αρχές.

Τώρα θα ετοιμαστεί ο φάκελος της υπόθεσης για την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε ανακοίνωσή της, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανέφερε: «Η αστυνομία έλαβε κλήση στις 11.18 π.μ. την Τετάρτη 26 Ιουλίου για μια γυναίκα που δεν είχε τις αισθήσεις της σε μια κατοικία στην περιοχή SE24».

«Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο. Επί τόπου διαπιστώθηκε ο θάνατος μιας 56χρονης γυναίκας», πρόσθεσε.

Sinéad O'Connor

Πριν από δύο εβδομάδες, η Sinéad O’Connor είχε αποκαλύψει ότι είχε επιστρέψει πρόσφατα στο Λονδίνο μετά από 23 χρόνια απουσίας και δήλωσε ότι ήταν «πολύ χαρούμενη που επέστρεψε σπίτι».

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια ανέφερε επίσης ότι σχεδίαζε να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ και να περιοδεύσει το επόμενο έτος.

Μετά την τραγική είδηση του θανάτου της Sinéad O’Connor, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν από συγκινητικά μηνύματα για τη ζωή και την καλλιτεχνική επιρροή της από φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές της τραγουδίστριας.

Μεταξύ άλλων, ο Ιρλανδός πρόεδρος Michael D Higgins δήλωσε για τη Sinéad O’Connor: «Δεν μπορούσες παρά να εντυπωσιαστείς από το βάθος της ατρόμητης δέσμευσής της στα σημαντικά θέματα που έφερε στη δημοσιότητα, όσο άβολες κι αν ήταν αυτές οι αλήθειες».

Η Sinéad O’Connor έφυγε από τη ζωή 18 μήνες μετά την αυτοκτονία του γιου της Shane σε ηλικία 17 ετών, τον Ιανουάριο.

Σε μια συγκινητική ανάμνηση μέσω πολλών tweet μιας φευγαλέας συνάντησης που είχε με την Sinéad O’Connor το περασμένο καλοκαίρι, ο ηθοποιός Russell Crowe τόνισε ότι η τραγουδίστρια εξακολουθούσε να διατηρεί τον φλογερό χαρακτήρα της.

«Σε μια συζήτηση χωρίς φραγμούς, περιπλανηθήκαμε στον πρόσφατο καύσωνα του Δουβλίνου, στην τοπική πολιτική, στην αμερικανική πολιτική, στον συνεχιζόμενο αγώνα για την αναγνώριση των ιθαγενών σε πολλά μέρη, αλλά κυρίως στην Αυστραλία, στη ζεστή ανάμνηση της Νέας Ζηλανδίας, στην πίστη, στη μουσική, στον κινηματογράφο και στον αδελφό της, τον συγγραφέα», περιέγραψε.

Διαφήμιση

«Είχα την ευκαιρία να της πω ότι ήταν μια ηρωίδα μου. Ειρήνη στη γενναία σου καρδιά, Sinéad», ανέφερε ο Russell Crowe.

[ad_2]

Source link