Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι κόρες του Kevin Jonas για πρώτη φορά στην οθόνη

Written by on 26 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Οι δύο κόρες του Kevin Jonas κλέβουν την παράσταση.

Οι Jonas Brothers συμμετέχουν στη νέα διαφήμιση «Best School Day Ever» της The Children’s Place, αν και η πρωταγωνίστρια είναι η 9χρονη κόρη του Kevin Jonas, Alena.

Η διαφήμιση, στην οποία εμφανίζονται επίσης η μικρότερη αδελφή της Valentina και η μητέρα της Danielle, ακολουθεί την Alena καθώς ετοιμάζεται για την πρώτη της ημέρα στο σχολείο, με τον πατέρα της να την εμψυχώνει.

«Θέλω απλώς να σας ευχηθώ να έχετε μια καταπληκτική πρώτη ημέρα στο σχολείο», λέει ο Kevin Jonas στα κορίτσια του καθώς μιλά μαζί τους μέσω FaceTime, πριν εμφανιστεί στο πλάνο ο Joe Jonas.

Διαφήμιση

«Έι, Alena, θα έχεις μια υπέροχη μέρα», την καθησυχάζει ο Joe, πριν ο Nick Jonas προσθέσει: «Μην ξεχνάς να κάνεις μεγάλα όνειρα».

Στη συνέχεια, η Alena αρχίζει να ονειρεύεται πώς θα ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής της στο σχολείο υπό τους ήχους του τραγουδιού «Celebrate!» από το «The Album» των Jonas Brothers.

Στη φαντασία της, η Alena εμφανίζεται λαμπερά ντυμένη στο σχολείο μαζί με τη Valentina και κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας, κερδίζουν σε ένα διαγωνισμό ταλέντων, τρώνε πίτσα και cupcakes για μεσημεριανό γεύμα και ο Kevin Jonas εμφανίζεται για την Ημέρα Καριέρας, προτού μεταφέρει τους μαθητές στο γυμναστήριο για μια συναυλία των Jonas Brothers.

Jonas Brothers

Ενώ ο Kevin και η Danielle πρωταγωνίστησαν στο δικό τους ριάλιτι «Married to Jonas» του E!, αυτή είναι η πρώτη φορά που η Alena εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες.

Ο Kevin Jonas δήλωσε ότι η ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα γύρισμα με την οικογένειά του δεν είναι κάτι που θεωρεί δεδομένο.

«Δεν δουλεύω συχνά με τα παιδιά μου και είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τη The Children’s Place σε αυτή την ξεχωριστή καμπάνια, συνδυάζοντας την αγάπη μου για την οικογένεια και τη μουσική», ανέφερε.

«Ως συγκρότημα από αδέλφια και τώρα πατέρες, η οικογένεια και το σπίτι είναι τα πάντα για εμάς», υπογράμμισε

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, οι Jonas Brothers θα συνεργαστούν με τη The Children’s Place για να προσφέρουν μια επιχορήγηση 100.000 δολαρίων σε ένα τυχερό σχολείο των ΗΠΑ. Οι μαθητές του σχολείου που θα κερδίσει θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ιδιωτική συναυλία των Jonas Brothers αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

«Η δυνατότητα να γυρίσουμε αυτή τη διαφήμιση με τα αδέρφια μου και τις κόρες του Kevin, Alena και Valentina – συν ένα σχολείο γεμάτο παιδιά – ήταν πραγματικά υπέροχη», σχολίασε ο Nick Jonas.

Ενώ ο Joe Jonas πρόσθεσε: «Το ζητούμενο είναι η εξασφάλιση ενός καλύτερου αύριο για τα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο και νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη που συμμετέχουμε στην αποστολή της The Children’s Place να εμπνεύσει την επόμενη γενιά μαθητών να κυνηγήσει τα όνειρά της».

[ad_2]

Source link