Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Νέο single: Evangelia – «Let’s Go MIA»

Written by on 10 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Evangelia προσθέτει μία νέα πινελιά στον ήχο της.

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια Evangelia επιστρέφει με ένα νέο single που υπόσχεται να γίνει ένα από τα τραγούδια που θα ξεχωρίσουν αυτό το καλοκαίρι.

Μετά την επιτυχία του προηγούμενου single της, του viral hit «Páli» με τον Mente Fuerte, και του διπλά πλατινένιου «Fotiá», η Evangelia υπογράφει μία νέα επιτυχία με το τραγούδι «Let’s Go MIA».

Η ίδια η Evangelia μιλώντας για το τραγούδι λέει: «Ήθελα να γράψω ένα τραγούδι που να σε ενθαρρύνει να ζεις τη στιγμή, ένα τραγούδι που να υπενθυμίζει ότι μερικές φορές πρέπει να σταματήσουμε αυτό που κάνουμε και να απολαύσουμε το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε».

Διαφήμιση

Το «Let’s Go MIA» αντλεί έμπνευση από την επιτυχία «Dragostea Din Tei» των O-Zone από τη δεκαετία του 2000 και προσφέρει μία νέα πινελιά στη μουσική της Evangelia, προσθέτοντας dance στοιχεία στον ήχο της.

Το τραγούδι υπογράφει η επιτυχημένη ομάδα συνεργατών της Evangelia που βρίσκεται πίσω από επιτυχίες παγκόσμιες όπως το «Snap» και το «Calm Down» και αποτελείται από τους Jay Stolar, Jordan Palmer, Larzz Principato, Allie Crystal, Gazzo και Krupa.

Το «Let’s Go MIA» είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ της Evangelia, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Η Evangelia είναι υποψήφια για δύο βραβεία στα φετινά Mad Video Music Awards στις κατηγορίες του Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη και του Καλύτερου Ντουέτου, ενώ συνεχίζει την περιοδεία της με σταθμούς σε χώρες όπως η Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία και η Αμερική.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της ταυτότητα στη μουσική βιομηχανία και αποδεικνύει το ταλέντο και την ποιότητά της με κάθε νέα κυκλοφορία.

Το «Let’s Go MIA» είναι ένα τραγούδι που υπόσχεται να μας ταξιδέψει και να μας κάνει να χορέψουμε αυθόρμητα το καλοκαίρι.

[ad_2]

Source link