Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Νέο τραγούδι: STAN Αντιπαριώτης – «Επικίνδυνα»

Written by on 15 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Το νέο τραγούδι του STAN Αντιπαριώτη κυκλοφορεί.

Ο STAN Αντιπαριώτης μας προσκαλεί με το νέο τραγούδι του «Επικίνδυνα» σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα και ενθουσιασμό, που θα μας συντροφεύσει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Συνδυάζοντας την κορυφαία ποιότητα ήχου με την εντυπωσιακή παρουσία του, ο STAN Αντιπαριώτης, με τον ξεχωριστό τρόπο που ερμηνεύει, δημιουργεί ένα αληθινό μουσικό αριστούργημα που κεντρίζει το ενδιαφέρον από την πρώτη νότα.

Με την προσωπική πινελιά του και τον μοναδικό ήχο του, ο STAN Αντιπαριώτης θα καταφέρει για ακόμα μία φορά να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού του.

Διαφήμιση

Η ενέργεια που εκπέμπει και τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα του κοινού μεταφέρουν τους ακροατές σε μία ανεπανάληπτη καλοκαιρινή συναυλιακή εμπειρία από την περιοδεία «Endless Summer» του STAN Αντιπαριώτη μέσα από τα πλάνα που επιμελήθηκε ο Kirill Samaritis.

Το «Επικίνδυνα», το πρώτο single από τον πολυαναμενόμενο δίσκο που πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το ταλέντο του STAN.

Τους στίχους και τη μουσική του «Επικίνδυνα» υπογράφει ο ίδιος ο STAN Αντιπαριώτης μαζί με τον Γιάννη Κερμανίδη.

Με το «Επικίνδυνα», ο STAN Αντιπαριώτης επιβεβαιώνει την ικανότητά του να εξελίσσεται και να προσφέρει νέες μουσικές προτάσεις.

Αφεθείτε στον ήχο του, να σας ταξιδέψει μέσα από μία μοναδική μουσική εμπειρία και να σας συντροφεύσει σε κάθε καλοκαιρινή στιγμή της.

Το «Επικίνδυνα» κυκλοφορεί από τις 15 Ιουνίου στο YouTube και σε όλα τα ραδιόφωνα Ελλάδας και Κύπρου, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Panik Records και την Icon Music Records από τις 16 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link