Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Νέο τραγούδι: Χρήστος Μενιδιάτης – «Από Σήμερα»

Written by on 9 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Από Σήμερα» κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Χρήστου Μενιδιάτη.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης υποδέχεται το καλοκαίρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του «Από Σήμερα».

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής επιστρέφει με ένα τραγούδι που θα γίνει ύμνος για τους χωρισμένους.

Ένα τραγούδι που μιλάει για την ελευθερία που νιώθουμε μετά από μία σχέση καταπίεσης και όλα αυτά που αφήνουμε «πίσω» γιατί η «καρδιά…πρέπει να είναι ελεύθερη»

Διαφήμιση

«Από σήμερα κομμένα τα ‘χω όλα πολλά με σένα / Τώρα για μένα δεν υπάρχεις πουθενά / Από σήμερα θα βγαίνω όπου θέλω θα πηγαίνω / Είναι ελεύθερη επιτέλους η καρδιά», τραγουδά ο Χρήστος Μενιδιάτη.

Το νέο και άκρως δυναμικό single του Χρήστου Μενιδιάτη φέρει τις υπογραφές δύο ταλαντούχων δημιουργών, του Γιάννη Φρασέρη στη μουσική και του Γρηγόρη Βαξαβανέλη στους στίχους.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, με την αξιοπρόσεκτη πορεία του στον χώρο της ελληνικής μουσικής, φροντίζει πάντα να παρουσιάζει το κοινό του μοναδικά τραγούδια.

Το «Από Σήμερα» αποτελεί ιδανική επιλογή για να ξεκινήσουμε το καλοκαίρι με ρυθμό και θετική ενέργεια, αποτυπώνοντας την ελευθερία και την ανεξαρτησία που επιθυμούμε όλοι να αισθανθούμε.

Ας απολαύσουμε αυτό το νέο τραγούδι του Χρήστου Μενιδιάτη, ας χορέψουμε, ας τραγουδήσουμε και ας αφεθούμε στη μουσική και στους στίχους.

«Από Σήμερα», ας αφήσουμε πίσω μας τα δεσμά και ας ζήσουμε με ελευθερία και πάθος.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μας προσφέρει ένα ακόμη τραγούδι που θα μας συντροφεύει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και θα μας φέρει χαρούμενες στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις.

Το νέο single «Από Σήμερα» του Χρήστου Μενιδιάτη κυκλοφορεί αποκλειστικά από τη Heaven Music στο Spotify.

[ad_2]

Source link