Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Νέο τραγούδι του DMX με τους Swizz Beatz και French Montana

Written by on 18 Απριλίου 2021

[ad_1]

Η πρώτη κυκλοφορία μετά τον τραγικό θάνατο του DMX.

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο τραγούδι με τη συμμετοχή του εκλιπόντος θρύλου της rap DMX, του Swizz Beatz και του French Montana.

Το single «Been To War» θα συνοδεύσει τη δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς «Godfather of Harlem» που κάνει πρεμιέρα στο αμερικανικό δίκτυο Epix στις 18 Απριλίου.

Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Forest Whitaker στο ρόλο ενός κακοποιού βγαλμένο από τη δεκαετία του 1960 με το όνομα Bumpy Johnson.

Όπως και στην πρώτη σεζόν του «Godfather of Harlem», την παραγωγή του soundtrack έχει επιμεληθεί ο Swizz Beatz, ο οποίος είχε επιστρατεύσει τον DMX και στον προηγούμενο κύκλο της σειράς, το 2019, για τις ανάγκες του τραγουδιού «Just in Case».

Καθ’ όλη τη διάρκεια του δυναμικού τραγουδιού ο DMX και ο French Montana ανταλλάσσουν ρίμες τα έργα και τις ημέρες του γκάνγκστερ, ενώ τα απαλά φωνητικά του Swizz Beatz τους πλαισιώνουν μοναδικά.

DMX - Earl Simmons

Το «Been To War» κυκλοφορεί μία εβδομάδα μετά το θάνατο του DMX, στις 9 Απριλίου σε ηλικία 50 ετών.

Ο ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Earl Simmons, νοσηλευόταν από τις 2 Απριλίου σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο του White Plains στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη εξαιτίας υπερβολικής δόσης ουσιών.

Μετά το θάνατό του, αμέτρητα μέλη της hip-hop μουσικής κοινότητας και όχι μόνο, του απέτισαν το δικό τους φόρο τιμής.

Μεταξύ τους και ο μουσικός παραγωγός και ράπερ Swizz Beatz, ο οποίος ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram ένα βίντεο αφιέρωμα στον DMX, περιγράφοντας τον ως «διαφορετικό τύπο καλλιτέχνη, διαφορετικό είδος δημιουργικού, διαφορετικό είδος ψυχής».

[ad_2]

Source link