Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Νέο τραγούδι: Γιώργος Περρής – «Ποτέ Δεν Είναι Αργά»

Written by on 11 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Μία μαγευτική μουσική εμπειρία με τη μοναδική φωνή του Γιώργου Περρή.

Ο Γιώργος Περρής κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του.

Ένα καινούργιο μουσικό ταξίδι με ένα αισιόδοξο, δυνατό μήνυμα ξεκινάει με τη μοναδική φωνή του Γιώργου Περρή.

«Ποτέ Δεν Είναι Αργά», τραγουδά ο Γιώργος καλωσορίζοντας το καλοκαίρι, την εποχή που αφήνουμε τα συναισθήματά μας να μας κυριεύσουν.

Διαφήμιση

Έτσι και το τραγούδι, σε στίχους της Νέλλης Μπρέστα και μουσική του Τάσου Ιωαννίδη, μας προτρέπει να δούμε τα λάθη μας με αγάπη και τον εαυτό μας με κατανόηση, να σκεφτούμε τα πώς και τα γιατί της ύπαρξης με διάθεση συγχώρεσης, αλλά και να χαρούμε τη ζωή.

Μοναδικός πάντα στις ερμηνείες του, ο Γιώργος Περρής χαρίζει στα τραγούδια κάτι από τη διεθνή του καριέρα, μία δύναμη που συναγωνίζεται την ευαισθησία του.

Η χαρούμενη τρομπέτα των Βαλκανίων φλερτάρει με τα παθιασμένα έγχορδα στην ευφάνταστη ενορχήστρωση του Σταύρου Καρτάκη, δίνοντας στο «Ποτέ Δεν Είναι Αργά» έναν ήχο που όχι μόνο μένει στο μυαλό, αλλά και συγκινεί.

Στο video clip του τραγουδιού ο Γιώργος Περρής γίνεται πιλότος στα όνειρά μας και «με δύναμη ψυχής» μας ταξιδεύει όλο και πιο ψηλά στον ουρανό των επιθυμιών.

Η ξεχωριστή σκηνοθετική ματιά της Κλαίρης Φαφούτη φέρνει τον αγαπημένο καλλιτέχνη μέσα και πάνω από τα σύννεφα, να πιλοτάρει πάνω από τις λίμνες του Μεσολογγίου και τις παραλίες της Λευκάδας.

Το νέο τραγούδι «Ποτέ Δεν Είναι Αργά» του Γιώργου Περρή κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link