Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Μοιράζονται το νέο single «Skinny Ape» – Ανακοινώνουν επαναστατικές παραστάσεις AR – Hit Channel

Written by on 12 Δεκεμβρίου 2022

[ad_1]

Το τέταρτο single από το επερχόμενο νέο άλμπουμ των Gorillaz

Οι Gorillaz θα φέρουν επανάσταση στην έννοια των μουσικών παραστάσεων καθώς θα μετατρέψουν τους δρόμους της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου σε σκηνές για δύο πρωτοποριακές παρουσιάσεις του ολοκαίνουργιου τραγουδιού τους «Skinny Ape».

Αυτές οι πρώτες στο είδος τους immersive εμπειρίες, που θα πραγματοποιηθούν στις 17 Δεκεμβρίου στην Times Square της Νέας Υόρκης και στις 18 Δεκεμβρίου στο Piccadilly Circus του Λονδίνου, θα δώσουν τη δυνατότητα στους θαυμαστές τους να συγκεντρωθούν για να παρακολουθήσουν τους Gorillaz να παίζουν στην πραγματικότητα.

Ο Murdoc, ο 2D, ο Noodle και ο Russel θα δεσπόζουν κυριολεκτικά από πάνω τους, παίζοντας κάτω από δύο από τους πιο εμβληματικούς ορίζοντες του κόσμου.

Οι παραστάσεις του «Skinny Ape», σε σκηνοθεσία του καλλιτέχνη και συνδημιουργού των Gorillaz, Jamie Hewlett και του υποψήφιου για Emmy σκηνοθέτη Fx Goby, δημιουργήθηκαν από τα Nexus Studios και χρησιμοποιούν το ARCore Geospatial API της Google, το οποίο αξιοποιεί την τεχνολογία AR για να μεταμορφώσει δημόσιους χώρους σε πολιτιστικές εμπειρίες και θα φέρει στη ζωή το «Skinny Ape» και τον κόσμο των Gorillaz όπως ποτέ άλλοτε.

Ο πιο διάσημος εικονικός μπασίστας της μουσικής, Murdoc Niccals, σχολίασε: «Προς όλους τους θαυμαστές μας, ετοιμαστείτε για τη μεγαλύτερη κατάληψη της Times Square από τότε που εκείνος ο άλλος γορίλας διέλυσε το μέρος. Για την ακρίβεια, μεγαλύτερη γιατί είμαστε τέσσερις».

«Χάρη στους τεχνικούς της Google, δημιουργήσαμε το μουσικό βίντεο-γεγονός του αιώνα, οπότε φορέστε τις ροζ ρόμπες σας και ελάτε να δείτε τους Gorillaz όπως δεν μας έχετε ξαναδεί. Το μέλλον πλησιάζει!», πρόσθεσε.

Το «Skinny Ape» είναι το τέταρτο single από το επερχόμενο νέο άλμπουμ των Gorillaz με τίτλο «Cracker Island» και είναι ήδη αγαπημένο τραγούδι των θαυμαστών, καθώς παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ζωντανά στην εξαιρετικά επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία «2022 World Tour» του συγκροτήματος.

Το «Cracker Island», που θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου 2023 από την Parlophone / Warner Music, είναι το όγδοο άλμπουμ των Gorillaz.

Πρόκειται για μία δυναμική, αισιόδοξη και ευρύτατη σε μουσικά είδη συλλογή από 10 τραγούδια στα οποία συμμετέχει μία σειρά εντυπωσιακών καλλιτεχνών: Stevie Nicks, Adeleye Omotayo, Thundercat, Tame Impala, Bad Bunny, Bootie Brown και Beck.

Το «Cracker Island» ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο και στο Λος Άντζελες νωρίτερα φέτος. Την παραγωγή του άλμπουμ επιμελήθηκαν ο βραβευμένος με οκτώ Grammy παραγωγός, πολυοργανίστας και εξαιρετικός τραγουδοποιός Greg Kurstin, οι Gorillaz και ο Remi Kabaka Jr.

[ad_2]

Source link