Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Stavento και Ήβη Αδάμου φέρνουν στο σήμερα «Το Καλύτερο Ψέμα»

Written by on 8 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, οι Stavento και η Ήβη Αδάμου ενώνουν τις φωνές τους σε μία μοναδική συνεργασία.

«Το Καλύτερο Ψέμα», μία από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες που έχει κυκλοφορήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, επιστρέφει το 2023 με μία συναρπαστική συνεργασία.

Ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento, διατηρώντας αναλλοίωτη την αυθεντική ερμηνεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη από το 2010, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή της Ήβης Αδάμου, δημιουργεί ένα μουσικό τοπίο που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

«Το Καλύτερο Ψέμα» αποτελεί ένα από τα πολλά ορόσημα της καριέρας του Μιχάλη Χατζηγιάννη, του πιο επιτυχημένου και επιδραστικού καλλιτέχνη των τελευταίων τριάντα ετών.

Διαφήμιση

Η εκδοχή του τραγουδιού που μας παρουσιάζει ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento είναι πραγματικά ανατρεπτική. Μέσα από το ταλέντο του και τη χαρακτηριστική φωνή του, καταφέρνει να δώσει νέα χρώματα και διαστάσεις σε αυτό το αξέχαστο τραγούδι.

Στην ανανεωμένη εκδοχή του τραγουδιού «Το Καλύτερο Ψέμα», συμμετέχει επίσης με την εκπληκτική φωνή της η Ήβη Αδάμου, προσθέτοντας ένταση και συναίσθημα.

Η ιδιαίτερη χημεία του Μιχάλη Κουινέλη και της Ήβη Αδάμου συνδυάζεται άψογα με τη φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και δυναμικό αποτέλεσμα.

«Το Καλύτερο Ψέμα» είναι το δεύτερο αγαπημένο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη από το παρελθόν που αποκτά νέα ζωή.

Το Μιχάλης Χατζηγιάννης ένωσε τις δυνάμεις του με την Τάμτα σε μία νέα εκδοχή του «Εκδρομή» που παρέμεινε στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι τα έσοδα του Μιχάλη Χατζηγιάννη από τα δικαιώματα αυτής της νέας εκδοχής του τραγουδιού «Το Καλύτερο Ψέμα» θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε μία αλτρουιστική κίνηση, επιθυμεί να συμβάλει στη βελτίωση των συνθηκών ζωής ορισμένων ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Με αυτόν τον τρόπο, η μουσική του καλλιτέχνη γίνεται αφορμή για κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.

Το single «Το Καλύτερο Ψέμα (2023)» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

[ad_2]

Source link