Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Μετράω Μέρες»: Ο FY ενώνει δυνάμεις με τον Mad Clip και τον Lil Barty

Written by on 3 Νοεμβρίου 2020

[ad_1]

Μια συνύπαρξη κορυφής μεταξύ των τριών δημοφιλών καλλιτεχνών.

Ο FY συνεχίζει τις μουσικές εκπλήξεις που παρουσιάζει κάθε εβδομάδα.

Μετά τα singles «Money», «Attica» και «1332», ακολουθεί τώρα το «Μετράω Μέρες», στο οποίο ο ράπερ συνεργάζεται με τον Mad Clip και Lil Barty.

Ο πιο popular και ηλικιακά μικρότερος ράπερ συμπράττει για ακόμα μια φορά με δυο από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της ελληνικής rap/trap σκηνής, που μετρούν αλλεπάλληλα No. 1  στα charts και εκατομμύρια digital streams και views στο YouTube, όπως και ο ίδιος.

Ο FY έχει συναντήσει ξανά τον Mad Clip σε κομμάτια όπως το «Yao Ming» από το άλμπουμ «Super Trapper» του τελευταίου και στο εκρηκτικό remix του «WOH» στο οποίο συμμετείχαν επίσης οι Light, Mente Fuerte και MC Bin Laden.

Μεγαλύτερη είναι ωστόσο είναι η ιστορία του με τον Lil Barty.

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου μήνα ο FΥ επανασυνδέθηκε με τον Lil Barty, πέντε χρόνια μετά τη δημιουργία του διδύμου «Trapnest» με το οποίο συστήθηκαν στο κοινό και κυκλοφόρησαν μαζί το EP «Trapnest 2015», ένας φόρος τιμής στα πρώτα τους κοινά βήματα.

Με φρέσκο ήχο και γεμάτο με τα μοναδικά vibes του FY, του Mad Clip και του Lil Barty, το «Μετράω Μέρες» είναι μια από τις πιο εκρηκτικές κορυφαίες συνεργασίες.

Τo «Μετράω Μέρες» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records και την Capital Music.

Βρείτε το τραγούδι στην ψηφιακή πλατφόρμα της επιλογής σας εδώ.

[ad_2]

Source link