Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Μαρίνα Σάττι: «Θέλει δύναμη να είσαι ο εαυτός σου» (video)

Written by on 8 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Viral έχει γίνει και το νέο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι «Σπίρτο και βενζίνη» από το πρώτο άλμπουμ της με τίτλο «Γέννα».

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Love it» για τον δίσκο της αλλά και την πορεία της στο τραγούδι.

Η Μαρίνα εξομολογήθηκε για τις άσχημες στιγμές που έχει ζήσει και το bulling που δέχθηκε ως παιδί – λόγω καταγωγής από το Σουδάν – αλλά και για τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι ενήλικες.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως παλιά στενοχωριόταν με τα αρνητικά σχόλια, πλέον όμως απλά την πεισμώνουν.

Μοιράστηκε επίσης τη γνωριμία και τη φιλία της με τον Γιάννη Ζουγανέλη που την στήριξε αλλά και για τα λόγια του Φοίβου Δεληβοριά που της έδωσε ώθηση.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Μ. Σάττι: Όταν ακούω κάτι που με υποτιμάει, πεισμώνω πάρα πολύ!”,”description”:”Η Μαρίνα Σάττι σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Love It”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wNi8wNy8xMC8yNV80N182MjlmMjdhYjFiYzE5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT12M11S”,”uploadDate”:”2022-06-07T10:29:03.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckjt9eer8bfd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Μαρίνα Σάττι: «Θέλει δύναμη να είσαι ο εαυτός σου» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link