Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στο «Καλό μεσημεράκι» (video)

Written by on 8 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά η Κατερίνα Παπουτσάκη και μίλησε για την υποκριτική, τη μητρότητα αλλά και το νέο της εγχείρημα στο τραγούδι.

Η ηθοποιός έχει κάνει σπουδές στο τραγούδι αλλά μέχρι πρόσφατα πίστευε πως δεν θα την δεχτεί ο κόσμος ως τραγουδίστρια.

Στις 7 Ιουλίου θα βγει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Καλοκαιρία».

Αναφέρθηκε επίσης στους γιούς της που τους αρέσει η μουσική αλλά προτιμούν το heavy metal. Θεωρεί πως δεν είναι αυστηρή, βάζει όμως τα όριά της.

Μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια καθώς και την συμμετοχή της στο σήριαλ «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Τον Οκτώβρη θα την απολαύσουμε στην παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλάει για το τραγούδι, τους γιους της και τα μελλοντικά της σχέδια”,”description”:”O Νίκος Μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον ΣΚΑΪ! Καθημερινά, μας εύχεται «Καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με stand up και κάνει «χρυσές» δουλειές με τη Χρυσή του Τηλεόραση! Μαζί του, η μοναδική «Βάνια» με τις απίθανες μεταμφιέσεις της και οι Alcatrash με τις «πειραγμένες» μουσικές τους.\n\nΚαλό Μεσημεράκι, καθημερινά στις 15:00 στον ΣΚΑΪ”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wNi8wNy8xMy81M180MF82MjlmNTg2NGYzYjUwLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT17M22S”,”uploadDate”:”2022-06-07T13:58:27.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ckjxmjqco3m9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Η Κατερίνα Παπουτσάκη στο «Καλό μεσημεράκι» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link