Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Θα ανοίξει τη συναυλία της Christina Aguilera στο Europride 2023

Written by on 20 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Κατερίνα Στικούδη θα εμφανιστεί στο πλευρό της Christina Aguilera.

Η Κατερίνα Στικούδη θα ανοίξει τη συναυλία της Christina Aguilera στο φετινό Europride.

Τους τελευταίους μήνες η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια και performer βλέπει δει το όνομά της να εμφανίζεται πολύ συχνά στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Όλα ξεκίνησαν με τη συνεργασία της με την εκπρόσωπο της Γαλλίας στη φετινή Eurovision, τη La Zarra, σε ένα ντουέτο του τραγουδιού «Evidemment», με το οποίο η Καναδή τραγουδίστρια συμμετείχε στον διαγωνισμό στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου νωρίτερα φέτος.

Διαφήμιση

Το ντουέτο της Κατερίνα Στικούδη και της La Zarra απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τους θαυμαστές της Eurovision και όχι μόνο.

Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη που επιφύλασσε η Κατερίνα Στικούδη αφορά τη συμμετοχή της ως opening act στη μεγάλη συναυλία της Christina Aguilera, μία pop star διεθνούς βεληνεκούς με δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις, στο φετινό Europride.

Το Europride 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στη Μάλτα και συγκεκριμένα στη Βαλέτα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Στικούδη συμμετέχει στο καλλιτεχνικό μέρος ενός Pride.

Στο παρελθόν έχει πάρει μέρος δύο φορές στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Athens Pride και στο Cyprus Pride, ενώ έχει εμφανιστεί ξανά στο Europride, στη Βιέννη της Αυστρίας το 2019 και στο Βελιγράδι της Σερβίας το 2022.

Επιπλέον, η Κατερίνα Στικούδη είναι η πρέσβειρα του Thessaloniki Pride 2024, το οποίο θα φιλοξενήσει το Europride τον Ιούνιο του 2024.

La Zarra - Κατερίνα Στικούδη

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link