Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Taylor Swift έκανε (άλλη μία) γενναιόδωρη δωρεά σε τράπεζα τροφίμων του Ντιτρόιτ

Written by on 12 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Taylor Swift αφήνει θετικό αντίκτυπο σε κάθε στάση της περιοδείας της «The Eras Tour» στηρίζοντας τις τοπικές τράπεζες τροφίμων.

Η Taylor Swift συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα την αγάπη της.

Η αστέρας της pop έχει δεσμευτεί να κάνει δωρεές σε τράπεζες τροφίμων και σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που ασχολούνται με την καταπολέμηση της επισιτιστικής κρίσης στις πόλεις που επισκέπτεται στο πλαίσιο της θριαμβευτικής περιοδείας της «The Eras Tour».

Με αφορμή τις δύο sold-out εμφανίσεις της στο στάδιο Ford Field του Ντιτρόιτ στις 9 και 10 Ιουνίου, η Taylor Swift προχώρησε σε δωρεά στην Κοινοτική Τράπεζα Τροφίμων Gleaners του Νοτιοανατολικού Μίσιγκαν.

Διαφήμιση

Η τράπεζα τροφίμων μοιράστηκε την είδηση της γενναιόδωρης χειρονομίας της Taylor Swift με μία ανάρτηση στο Facebook, προσθέτοντας παράλληλα ένα σχόλιο της τραγουδίστριας: «Ό, τι κι αν συμβαίνει στη ζωή, να είστε καλοί με τους ανθρώπους».

«Αυτά τα λόγια ισχύουν σήμερα με την αιφνιδιαστική δωρεά της Taylor στην Gleaners κατά τη διάρκεια της στάσης της περιοδείας της “The Eras Tour” στο Ντιτρόιτ», έγραψε με ενθουσιασμό η οργάνωση στην ανάρτησή της.

«Σε ευχαριστούμε που δημιουργείς θετικό αντίκτυπο και ενδυναμώνεις τα παιδιά και τις οικογένειες με θρεπτικά τρόφιμα!», πρόσθεσε.

Taylor Swift - The Eras Tour

Το ύψος της δωρεάς της Taylor Swift δεν αποκαλύφθηκε, ωστόσο η Detroit Free Press τη χαρακτήρισε «γενναιόδωρη».

Η Kristin Sokul, εκπρόσωπος της Gleaners, εξήρε την Talylor Swift σε δήλωσή της προς την εφημερίδα για την υποστήριξή της κατά τη διάρκεια μίας «κρίσιμης περιόδου» για τόσες πολλές τράπεζες τροφίμων, όταν οι πόροι μειώνονται και οι ανάγκες αυξάνονται.

«Η γενναιοδωρία της υπερβαίνει τα χρήματα που δωρίζει για την παροχή γευμάτων», συνέχισε η Sokul.

«Ο χώρος στην καρδιά της θα δώσει τη δυνατότητα στα νοικοκυριά σε όλο το νοτιοανατολικό Μίσιγκαν να ζήσουν πιο ευτυχισμένες και υγιείς ζωές και θα αναδείξει το σημαντικό ζήτημα της επισιτιστικής ασφάλειας, ώστε και άλλοι που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν να εμπνευστούν από το παράδειγμά της», τόνισε.

«Όλη η ομάδα της Gleaners είναι τόσο ευγνώμων για αυτό το απίστευτο δώρο», συμπλήρωσε.

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, η Taylor Swify δώρισε αρκετά χρήματα σε μία τράπεζα τροφίμων στην Tampa της Φλόριντα ώστε να εξασφαλίσει την παροχή 125.000 γευμάτων σε όσους έχουν ανάγκη.

Η Taylor Swift ξεκίνησε τη μεγαλειώδη περιοδεία της «The Eras Tour» στο Glendale της Αριζόνα στις 17 Μαρτίου και αποκαλύφθηκε ότι έκανε μία δωρεά – έκπληξη στο Δίκτυο Τραπεζών Τροφίμων της Αριζόνα, στο πλαίσιο της δέσμευσής της να αφήνει θετικό αντίκτυπο στις κοινότητες των πόλεων που επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της περιοδείας της.

[ad_2]

Source link