Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Shakira ανακάλυψε ότι «προδόθηκε» από τον Gerard Piqué ενώ ο πατέρας της ήταν στην εντατική

Written by on 27 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η Shakira μιλά για μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στη ζωή της.

Η Shakira αποκαλύπτει ότι ανακάλυψε ότι «προδόθηκε» από τον Gerard Piqué ενώ ο πατέρας της William Mebarak Chadid νοσηλευόταν στην εντατική μετά από μία άσχημη πτώση.

Σε μία νέα συνέντευξή της στο People en Español, η 46χρονη τραγουδίστρια εξήγησε ότι η μητέρα της Nidia Ripoll Torrado είναι η «στενή συνεργάτιδά της» και ο 91χρονος Chadid είναι ο «καλύτερός της φίλος».

«Ήρθε στη Βαρκελώνη για να με παρηγορήσει, αφού με είχε κατακλύσει θλίψη λόγω του χωρισμού μου», είπε για τον πατέρα της η Shakira, η οποία έχει αποκτήσει δύο γιους με τον Gerard Piqué.

Διαφήμιση

«Ενώ παρευρισκόταν στην πρώτη κοινωνία του Milan, τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα ατύχημα. Όλα συνέβησαν αμέσως. Το σπίτι μου κατέρρεε. Μάθαινα μέσω των ΜΜΕ ότι με είχαν προδώσει, ενώ ο πατέρας μου βρισκόταν στην εντατική», θυμήθηκε.

Η Shakira ότι σκεφτόταν ότι «δεν επρόκειτο να επιβιώσει» από τις αντιξοότητες που είχε συναντήσει μπροστά της.

«Ο άνθρωπος που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου, ο πατέρας μου, με εγκατέλειπε όταν τον χρειαζόμουν περισσότερο. Δεν μπορούσα να του μιλήσω ή να πάω στον καλύτερο φίλο μου για τη συμβουλή που τόσο πολύ χρειαζόμουν», ανέφερε.

Αναλύοντας λεπτομερώς την πορεία ανάρρωσης του πατέρας της, η Shakira σημείωσε ότι ήταν «πολύ δύσκολη και αργή», αλλά εξήρε τον Chadid ως ένα «υπέροχο άνθρωπο και έναν αξιαγάπητο χαρακτήρα που μας εκπλήσσει όλους με τη δύναμή του».

«Ξεπέρασε μία φορά τον COVID, δύο ατυχήματα, μία πνευμονία και πέντε χειρουργικές επεμβάσεις – όλα αυτά σε ηλικία 91 ετών, σε λιγότερο από έξι μήνες», σημείωσε.

«Ο πατέρας μου είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα αντοχής και η μητέρα μου ήταν δίπλα του μέρα και νύχτα», συνέχισε.

«Ήταν και οι δύο μία αντανάκλαση αυτού του ονείρου που δεν έγινε πραγματικότητα για εμένα. Ελπίζω όμως να είναι πρότυπα για τα παιδιά μου για την αγάπη, την υπομονή στις σχέσεις, την απόλυτη αφοσίωση και το κέφι για ζωή», είπε.

Shakira

Μήνες αφότου ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Gerard Piqué, η Shakira κυκλοφόρησε τη συνεργασία της με τον Αργεντινό παραγωγό Bizarrap στο «BZRP Music Sessions #53», ένα τραγούδι με καυστικούς στίχους για τον χωρισμό τους, τα επακόλουθά του και τη νυν σύντροφο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Clara Chia Marti.

«Σου εύχομαι καλή τύχη με την υποτιθέμενη αντικαταστάτριά μου / Δεν ξέρω καν τι σου συνέβη / Αξίζω όσο δύο 22άρες», ανέφεραν οι στίχοι του τραγουδιού.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης στο People en Español, η Shakira δήλωσε ότι αισθάνεται «πολύ ενθουσιασμένη» που θα κυκλοφορήσει νέα μουσική με θέμα την «ιστορία που έχει προκύψει μαζί με τα γεγονότα στη ζωή μου».

Η Shakira πρόσθεσε ότι τα νέα τραγούδια της θα πραγματεύονται επίσης «τα διάφορα στάδια που έχω περάσει πνευματικά, ψυχικά και ακόμη και σωματικά».

Διαφήμιση

«Έχω περάσει από άρνηση, οργή, πόνο, αποδοχή, θλίψη, ελπίδα, εξαπάτηση, ελπίδα ξανά, ενθουσιασμό», παραδέχθηκε.

«Τόσες πολλές συγκινήσεις και συναισθήματα που κατά καιρούς φαίνονταν ανάμεικτα, που έμοιαζαν να μην μπορούν να συνυπάρξουν μέσα μου, τα οποία κατάφερα να ξεμπερδέψω μόνο μέσα από τα τραγούδια μου, για να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου», εξήγησε.

«Όχι για να εξηγήσω ή να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, μόνο για να καταλάβω τον εαυτό μου και να τον ανεχτώ», ανέφερε.

Η Shakira θα κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα το νέο τραγούδι της «Copa Vacia» με τη συμμετοχή του Manuel Turizo.

[ad_2]

Source link