Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Rosalía παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Hentai»

Written by on 16 Μαρτίου 2022

[ad_1]

Ο τελευταίος προπομπός του νέου άλμπουμ της Rosalía.

Η Rosalía δίνει με το τραγούδι «Hentai» μία τελευταία πρόγευση του νέου άλμπουμ της «Motomami» πριν από την κυκλοφορία του την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Είναι το τέταρτο και τελευταίο single που προετοιμάζει το έδαφος για το άλμπουμ «Motomami» και διαδέχεται τα singles «Chicken Teriyaki» και «Saoko» που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και το «La Fama» σε συνεργασία με τον The Weeknd, το οποίο αποκαλύφθηκε τον Νοέμβριο.

Το «Hentai» αποκλίνει ηχητικά από τον έντονο reggeaton ήχο του «Chicken Teriyaki» και του «Saoko» και είναι περισσότερο μία μινιμαλιστική μπαλάντα, που συνδυάζει την ερμηνεία της Rosalía με μία jazz-bar piano μουσική.

Το μουσικό βίντεο για το «Hentai» σκηνοθέτησε ο Mitch Ryan.

Η Rosalía θα παρουσιάσει στο TikTok στις 17 Μαρτίου μία μοναδική livestream εμπειρία σοτ πλαίσιο της οποία θα δώσει ζωή στα 14 τραγούδια του άλμπουμ της «Motomami» με ένα ολοκληρωμένο σόου όπου κάθε τραγούδι θα διαθέτει μοναδική εικόνα και ατμόσφαιρα.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει κάθε τραγούδι από το «Motomami» μέσα από ένα διαφορετικό concept, όλα σχεδιασμένα από τη Rosalía, σε μία πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Οι εκτελέσεις των 14 τραγουδιών αποτελούν σύλληψη και δημιουργία της Rosalía, σκηνοθετήθηκαν από τον STILLZ και γυρίστηκαν εξ ολοκλήρου με κινητά τηλέφωνα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το «Rosalía Tik Tok Live» στις 01:00 ώρα Ελλάδας την Παρασκευή 18 Μαρτίου (μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 17/03) στον λογαριασμό της Rosalía στο TikTok και να χρησιμοποιήσετε την ετικέτα #RosaliaMotomami για να συμμετάσχουν στη συζήτηση.

Το γεγονός ότι η Rosalía δημιούργησε ένα τόσο εντυπωσιακό σόου για το TikTok δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς ότι συνεχίζει να είναι μία από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς καλλιτέχνιδες στην πλατφόρμα, έχοντας σχεδόν 16 εκατομμύρια followers και εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές στα βίντεό της.

Η Rosalía είναι η Ισπανίδα καλλιτέχνιδα με τους περισσότερους followers στο TikTok, απέκτησε τους περισσότερους νέους followers από οποιονδήποτε Ισπανό καλλιτέχνη το 2021 και ήταν η καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες προβολές από οποιονδήποτε καλλιτέχνη από την Ισπανία πέρυσι.

[ad_2]

Source link