Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Rosalía μοιράζεται το παιχνιδιάρικο single «Chicken Teriyaki»

Written by on 25 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Η Rosalía δημιούργησε μία νέα χορογραφία που θα γίνει viral.

Η Rosalía κυκλοφορεί το νέο single «Chicken Teriyaki», τον τελευταίο προπομπό του επερχόμενου άλμπουμ της «Motomami», που θεωρείται ευρέως από τον Τύπο ως «ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα άλμπουμ του 2022».

Το «Motomami», το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Sony Music στις 18 Μαρτίου, είναι το τρίτο άλμπουμ της Rosalía και διαδέχεται το βραβευμένο με Grammy άλμπουμ της «El Mal Querer» του 2018.

Το «Chicken Teriyaki» είναι άλλο ένα αποδομημένο reggaeton τραγούδι στο οποίο η Rosalía δεν φτάνει τη συνηθισμένη φωτεινότητα στην ερμηνεία της, αλλά έχει πολύ εθιστικά στοιχεία όπως οι επιμηκυμένες καταλήξεις φράσεων ή το ίδιο το ρεφρέν, δέκα δευτερόλεπτα που είναι αρκετά για να σαρώσουν το TikTok.

Την παραγωγή του single συνυπογράφουν οι El Guincho, Sky Rompiendo, Micheal Uzowuru και Noah Goldstein, ενώ στα φωνητικά συμμετέχει ο ράπερ Q-Tip.

Στο video clip για το «Chicken Teriyaki», που σκηνοθέτησε η Tanu Muino, παρουσιάζεται μία νέα χορογραφία που είναι εξαιρετικά εύκολη και μοιάζει με μία υπέροχη ιδέα για να γίνει viral.

Σε συνέντευξή της στον Zane Lowe στο Apple Music 1, η Rosalía δήλωσε ότι «απλά διασκέδαζε» όταν έγραφε το «Chicken Teriyaki». Και συνέχισε: «Υπάρχει ειρωνεία στους στίχους. Και ναι, απλά θυμάμαι να διασκεδάζω με αυτό το τραγούδι». Η Ισπανίδα καλλιτέχνιδα σημείωσε επίσης ότι «αυτό το τραγούδι γεννήθηκε στο “Mercer Hotel” στη Νέα Υόρκη».

Πριν την κυκλοφορία του «Chicken Teriyaki», η Rosalía έδωσε μία εκρηκτική συνέντευξη στο περιοδικό «i-D», το οποίο έγραψε ότι «το “Motomami” σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου».

«Ό, τι γνωρίζαμε για τη Rosalía πριν από αυτή την κυκλοφορία είναι σταγόνα στον ωκεανό σε σύγκριση με τον χείμαρρο της προσωπικότητάς της που αποκαλύπτουν αυτά τα δεκαέξι τραγούδια, τα οποία είναι γεμάτα από φρενήρεις και υπερφορτωμένους προβληματισμούς σχετικά με τη φήμη, το σεξ και την ερωτική απογοήτευση. Μπορεί να σας κάνει να χτυπιέστε στους τοίχους ή να δακρύσετε, ανάλογα με το τραγούδι που θα ακούσετε», πρόσθεσε.

Το «Chicken Teriyaki» είναι το τρίτο single – προάγγελος του «Motomami». Προηγήθηκαν το «Saoko» και το «La Fama» σε συνεργασία με τον The Weeknd.

Στις 12 Μαρτίου η Rosalía θα εμφανιστεί στη δημοφιλή αμερικανική εκπομπή «Saturday Night Live» σε ένα επεισόδιο που θα παρουσιάσει η Zoë Kravitz.



[ad_2]

Source link