Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Rosalía λύνει τη σιωπή της για τον χωρισμό με τον Rauw Alejandro

Written by on 28 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Δεν είναι μία εύκολη στιγμή».

Η Rosalía έλυσε τη σιωπή της για τον χωρισμό της με τον Rauw Alejandro και τη διάλυση του αρραβώνα τους.

Η Ισπανίδα τραγουδίστρια δημοσίευσε μία ανάρτηση στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram για να βάλει τέλος σε κάθε φήμη σχετικά με τον χωρισμό τους.

«Αγαπώ, σέβομαι και θαυμάζω τον Rauw», έγραψε στα ισπανικά στο μήνυμά της.

Διαφήμιση

«Δεν δίνω σημασία στις ταινίες», πρόσθεσε, αναφερόμενη στα φήμες σχετικά με τον χωρισμό τους και συνέχισε: «Ξέρουμε τι ζήσαμε. Αυτή δεν είναι μία εύκολη στιγμή, γι’ αυτό σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τον σεβασμό σας».

Ο Rauw Alejandro εξέδωσε τη δική του δήλωση μία ημέρα νωρίτερα με την οποία επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους και διέψευσε τις φήμες περί απιστίας στη σχέση τους.

«Τα τελευταία χρόνια, ήσασταν όλοι μέρος των επαγγελματικών επιτυχιών μου, καθώς και όλων των ευτυχισμένων στιγμών που μοιραστήκαμε ως ζευγάρι. Ποτέ δεν βρέθηκα σε θέση όπου ένιωσα την ανάγκη να κάνω δημόσιες δηλώσεις για ένα θέμα που είναι τόσο προσωπικό για εμένα», σχολίασε.

Rosalía - Rauw Alejandro

«Ναι, πριν από λίγους μήνες η Rosi και εγώ λύσαμε τον αρραβώνα μας», επιβεβαίωσε ο Πορτορικανός τραγουδιστής στη μακροσκελή δήλωσή του στα ισπανικά.

Ενώ ο Rauw Alejandro ανέφερε ότι υπήρχαν «πολλά ζητήματα» που έκαναν το ζευγάρι να πάρει την απόφαση να διαλύσει τον αρραβώνα του, διευκρίνισε ότι σε καμία περίπτωση ο χωρισμός τους δεν οφείλεται σε απιστία ή σε «τρίτο πρόσωπο».

«Υπάρχουν πολλά προβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν έναν χωρισμό, αλλά στην περίπτωσή μας δεν έφταιγε κανένα τρίτο πρόσωπο ή η απιστία», τόνισε.

«Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου που χρειάζομαι για να τα αφομοιώσω όλα αυτά, έχουν αυξηθεί οι ψευδείς και άγριες κατηγορίες και για τον σεβασμό που έχω για εκείνη, τις οικογένειές μας και όλα όσα ζήσαμε μαζί, δεν θα μπορούσα να παραμείνω σιωπηλός και να συνεχίσω να βλέπω πώς σκοπεύουν να καταστρέψουν την πιο αληθινή ιστορία αγάπης που ο Θεός μου επέτρεψε να ζήσω»

«Χωρίς να έχω τίποτα άλλο να προσθέσω, στους θαυμαστές μου, σας αγαπώ πάρα πολύ, σας ευχαριστώ που είστε εδώ», κατέληξε.

Η Rosalía και ο Rauw Alejandro, οι οποίοι είχαν σχέση από το 2021, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον προηγούμενο Μάρτιο με το music video για το τραγούδι «Beso» από το EP με τίτλο «RR» που κυκλοφόρησαν μαζί.

[ad_2]

Source link