Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Rosalía κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Despechá» – Hit Channel

Written by on 28 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Το κοινό περίμενε να ακούσει επίσημα το «Despechá» από τότε που η Rosalía το παρουσίασε για πρώτη φορά στην περιοδεία της.

Η Rosalía κυκλοφόρησε σήμερα ένα νέο καλοκαιρινό single με τίτλο «Despechá».

Η Ισπανίδα τραγουδίστρια παρουσίασε το «Despechá» ζωντανά για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της «Motomami World Tour 2022», που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Rosalía δήλωσε σχετικά με το τραγούδι και το νόημά του: «Υπάρχουν πολλοί τρόποι να είσαι “Despechá” (να εκνευρίζεις), σε αυτήν περίπτωση μπορείς να είσαι με την ελευθερία ή την τρέλα, να κινείσαι χωρίς επιφυλάξεις ή τύψεις».

«Με αυτή τη λογική κάνω μουσική, από τότε που ξεκίνησα και θα συνεχίσω να κάνω έτσι μουσική έως ότου το θέλει ο Θεός», σημείωσε.

«Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να ταξιδέψω τα τελευταία χρόνια και έμαθα από τη μουσική από άλλα μέρη, συμπεριλαμβανομένης της Δομινικανής Δημοκρατίας, όπου καλλιτέχνες όπως η Fefita La Grande, ο Juan Luis Guerra και οι Omega με ενέπνευσαν και χωρίς εκείνους, αυτό το τραγούδι δεν θα υπήρχε», πρόσθεσε.

Το «Despechá» βασίζεται στα θέματα της γυναικείας ενδυνάμωσης και απελευθέρωσης που χαρακτηρίζουν και το τελευταίο άλμπουμ της Rosalía, «Motomami», το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Η Rosalía βάζει δυνατή υποψηφιότητα για ένα από τα τραγούδια του φετινού καλοκαιριού με το «Despechá» τραγουδώντας: «Μωρό μου, μη με καλέσεις / Γιατί είμαι απασχολημένη ξεχνώντας όλα τα λάθη σου / Έχω ήδη αποφασίσει ότι θα βγω έξω απόψε / Με όλα τα Motomamis μου / Με όλα τα κορίτσια μου».

Η περιοδεία «Motomami World Tour 2022» της Rosalía ξεκίνησε νωρίτερα αυτό το μήνα στην Αλμερία της Ισπανίας στο Recinto Ferial de Almeria και έκανε στάσεις στη Βαρκελώνη και στη Μαδρίτη.

Τον επόμενο μήνα, η τραγουδίστρια θα επισκεφτεί το Μεξικό, τη Βραζιλία και τη Χιλή, πριν μεταβεί στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Αμερικής τον Σεπτέμβριο. Η Rosalía θα εμφανιστεί στο Λονδίνο αυτό τον Δεκέμβριο στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού σκέλους της για το 2022, το οποίο ολοκληρώνεται με μια συναυλία στο Παρίσι.

[ad_2]

Source link