Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Romy των The xx κυκλοφορεί το single «Lifetime»

Written by on 1 Οκτωβρίου 2020

[ad_1]

Μια νέα σελίδα ανοίγει η Romy.

Η Romy των πολυαγαπημένων The xx κυκλοφορεί το πρώτο της προσωπικό single, ένα τραγούδι σε eurodance ρυθμούς με τον τίτλο «Lifetime».

To τραγούδι γράφτηκε στη διάρκεια του lockdown και μιλάει για την ανάγκη επικοινωνίας με τους φίλους, την οικογένεια και όσους αγαπάς.

«Και αν είσαι ποτέ μόνος / Αν δεν μπορείς να βρεις τον τρόπο / Αν αυτός ο κόσμος τελειώσει / Θέλω να είμαι εκεί μαζί σου», τραγουδά η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα.

H Romy, μουσικός, στιχουργός, παραγωγός και συνθέτης, έχει συμμετάσχει ως δημιουργός στα τρία πολύ επιτυχημένα άλμπουμ των The xx, «xx» (2009), «Coexist» (2012) και «I See You» (2017).

Επίσης είναι είναι και μια καταξιωμένη DJ αλλά και συνθέτης επιτυχιών για άλλους καλλιτέχνες, όπως ο Mark Ronson, η Dua Lipa, η Halsey, o Benny Blanco και η King Princess, μεταξύ άλλων.

H Romy έχει βάλει την υπογραφή της σε τραγούδια όπως το βραβευμένο με Grammy «Electricity» (2018) των Silk City με τη συμμετοχή της Dua Lipa και το «Still Learning» (2020) της Halsey.

Ως μέλος των The xx έχει κερδίσει το Mercury Prize για το Άλμπουμ της Χρονιάς το 2010, ενώ μαζί με τον Jamie xx και τον Oliver Sim έχει λάβει δύο υποψηφιότητες στα BRIT Awards για το Καλύτερο Βρετανικό Συγκρότημα.

Το single «Lifetime» της Romy κυκλοφορεί από την Young Turks.

[ad_2]

Source link