Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Priscilla Presley θα λάβει 1,4 εκατ. δολάρια από τον διακανονισμό για την περιουσία της

Written by on 15 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Αποκαλύφθηκαν οι οικονομικές λεπτομέρειες του διακανονισμού για την περιουσία της Lisa Marie Presley.

Δεδομένου ότι η Riley Keough έγινε ο μοναδικός διαχειριστής της περιουσίας της αείμνηστης μητέρας της Lisa Marie Presley, θα δώσει στη γιαγιά της Priscilla Presley ένα εφάπαξ ποσό ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων στο πλαίσιο του πρόσφατου διακανονισμού στον οποίο κατέληξαν.

Η Riley Keough και η Priscilla Presley κατέληξαν σε συμφωνία τον Μάιο, με τους δικηγόρους τους να δηλώνουν τότε ότι οι όροι του διακανονισμού θα παραμείνουν απόρρητοι, ενώ σχεδόν όλες οι αναφορές στο ποσό της πληρωμής έχουν διαγραφεί στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν τη Δευτέρα σε δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Ωστόσο, τα έγγραφα αναφέρουν ότι μία πληρωμή ύψους 400.000 δολαρίων που πρόκειται να καταβάλει η Riley Keough στην Priscilla Presley για νομικά έξοδα και δαπάνες θα έρθει «ταυτόχρονα με την καταβολή ενός εκατομμυρίου δολαρίων, όπως αναφέρεται στην παράγραφο 6 της παρούσας συμφωνίας».

Διαφήμιση

Στην παράγραφο 6 αναφέρεται το ποσό που πρέπει να καταβληθεί στην Priscilla Presley από τη Riley Keough, το οποίο «θα καταβληθεί εντός 10 ημερών μετά την παραλαβή από τη Riley των εσόδων από την ασφάλεια ζωής» της Lisa Marie Presley.

Σε αντάλλαγμα για την παραίτηση της Priscilla Presley από τη διεκδίκηση της περιουσίας της Lisa Marie Presley, η Riley Keough θα εκδώσει την πληρωμή «αφού λάβει τα έσοδα από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής της μητέρας της», σύμφωνα με τα έγγραφα.

Η Riley Keough υπέβαλε τη Δευτέρα αίτηση στο δικαστήριο για την έγκριση της συμφωνίας διακανονισμού του Μαΐου, με τον δικηγόρο της Justin Gold να σημειώνει ότι αν εγκριθεί ο διακανονισμός, η ηθοποιός του «Daisy Jones & the Six» δεν θα ζητήσει αμοιβή για τις υπηρεσίες της ως διαχειρίστρια της περιουσίας της Lisa Marie Presley, κάτι που, όπως λέει, θα έκανε η Priscilla.

Lisa Marie Presley

Ακόμα και έτσι, τα έγγραφα δείχνουν ότι η Priscilla Presley απομακρύνθηκε επίσημα από διαχειριστής της περιουσίας της κόρης της στις 11 Μαΐου και ότι η αλλαγή θα παραμείνει σε ισχύ είτε εγκριθεί είτε όχι η αίτηση της Riley Keough, καθώς η Priscilla υπέγραψε τη συμφωνία του διακανονισμού.

«Με τον διακανονισμό των αξιώσεων που εκκρεμούν στην αίτηση της Priscilla, τα δύο μέρη εξοικονομούν σημαντικά δικαστικά έξοδα αποφεύγοντας τη δικαστική διαμάχη και αποφεύγουν επίσης να γίνει θέαμα μία ενδοοικογενειακή δικαστική διαμάχη που θα ήταν αντίθετη με τις επιθυμίες της Lisa και δεν θα ήταν προς το συμφέρον της οικογένειας», τονίζεται στα έγγραφα.

Η Riley Keough θα είναι ο μοναδικός διαχειριστής της περιουσίας της μητέρας της Lisa Marie Presley και των υπο-καταπιστευμάτων για τις 14χρονες δίδυμες αδελφές της, Harper και Finley Lockwood και θα διασφαλίζει και θα επενδύει τα χρήματα «με τρόπο που να συνάδει με τις ανάγκες των δικαιούχων και να μην επηρεάζεται από την επιθυμία ενός διαχειριστή».

Η Priscilla Presley, εν τω μεταξύ, θα είναι διαχειρίστρια του υπο-καταπιστεύματος για τον γιο της (και ετεροθαλή αδελφό της Lisa Marie) Navarone Garibaldi, στον οποίο θα παραχωρηθεί το 1/9 του καταπιστεύματος, σύμφωνα με τα έγγραφα. Τα υπόλοιπα χρήματα θα μοιραστούν μεταξύ της Riley, της Finley και της Harper.

Η Lisa Marie Presley, το μοναδικό παιδί της Priscilla και του Elvis Presley, πέθανε μετά από καρδιακή ανακοπή στις 12 Ιανουαρίου σε ηλικία 54 ετών.

Οι Times ανέφεραν ότι το εμπορικό σήμα του Elvis Presley συνεχίζει να αποφέρει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια ετησίως και ότι το μερίδιο της οικογένειας Presley από αυτά τα χρήματα μεταφέρεται στο Promenade Trust.

[ad_2]

Source link