Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η P!nk έκανε λάθος σε συναυλία και σταμάτησε για να φάει σοκολάτα

Written by on 9 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η P!nk δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί χωρίς λίγη σοκολάτα.

Η P!nk σταμάτησε μία συναυλία της για να φάει λίγη σοκολάτα προκειμένου να βοηθήσει το άγχος της επί σκηνής.

Κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας της στη Βιέννη της Αυστρίας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η P!nk καθόταν στο πιάνο και τραγουδούσε μία διασκευή του «Make You Feel My Love» του Bob Dylan, πριν σταματήσει στη μέση του τραγουδιού για να γευτεί ένα κομμάτι σοκολάτας.

Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok στο διαδίκτυο ένας από τους θεατές που παρευρέθηκαν στο Ernst Happel Stadium της Βιέννης, η P!nk τραγουδούσε την αρχή του τραγουδιού όταν αναφώνησε: «Όχι, αυτό δεν είναι σωστό. Σ—, ήξερα ότι αυτή δεν θα ήταν καλή βραδιά γι’ αυτό».

Διαφήμιση

Ενώ συνέχισε να τραγουδάει το υπόλοιπο τραγούδι, η P!nk σταμάτησε για άλλη μία φορά, λέγοντας στο κοινό: «Περιμένετε. Αφήστε με να φάω την καταραμένη σοκολάτα μου».

«Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ», σχολίασε η P!nk ενώ έτρωγε τη γλυκιά λιχουδιά.

Αφού ανέκτησε τις δυνάμεις της, η P!nk κοίταξε προς το πλήθος και είπε: «Τώρα θα πετύχει» και μάλιστα υποστήριξε ότι το σύντομο διάλειμμα που έκανε ήταν «πολύ καλό».

«Αν μπορούσατε, ας πούμε, να φιληθείτε μεταξύ σας και να μην με κοιτάτε, νομίζω ότι θα πήγαινε καλύτερα», συμπλήρωσε γελώντας.

Η P!nk στην περιοδεία της «Summer Carnival Tour».

Η P!nk βρήκε τα βήματά της και άρχισε ξανά να παίζει το κλασικό ερωτικό τραγούδι «Make You Feel My Love» του Bob Dylan, το οποίο έχουν διασκευάσει στο παρελθόν καλλιτέχνες όπως η Adele και ο Billy Joel.

Σε ένα tweet, η P!nk έγραψε για το ευτράπελο επί σκηνής: «Αφήστε το σε εμένα να χαλάσω πραγματικά ένα όμορφο τραγούδι».

Η P!nk συνεχίζει αυτή τη στιγμή την περιοδεία της «Summer Carnival 2023 Tour», η οποία θα βρίσκεται στην Ευρώπη μέχρι τις 16 Ιουλίου.

Στη συνέχεια, η P!nk θα κατευθυνθεί στη Βόρεια Αμερική για μία μεγάλη σειρά συναυλιών από τις 28 Ιουλίου έως τις 9 Οκτωβρίου και αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «Trustfall Tour», με την τραγουδίστρια να συνεχίζει τις συναυλίες της στη Βόρεια Αμερική έως τις 19 Νοεμβρίου.

Η P!nk θα ολοκληρώσει το «Summer Carnival 2023 Tour» στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία στις αρχές του επόμενου έτους.

@daily___david

Pink got irritated 😬 #pink #pinkconcert #pinkvienna #ernsthappelstadion

♬ Originalton – David R



[ad_2]

Source link